Η σοκαριστική πτώση του Post Malone σε συναυλία του

Διέκοψε τη συναυλία – Δες όσα έγιναν

Μία πραγματικά άτυχη και τρομακτική πτώση είχε ο τραγουδιστής Post Malone στη συναυλία του στο Enterprise Center, καθώς έπεσε την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι “Circles”και αποχώρησε στα παρασκήνια με τη βοήθεια γιατρών. 

Η συναυλία στο St. Louis φαίνεται πως ήταν μια τρομακτική εμπειρία τόσο για τον Post Malone όσο και για τους φανς που τον είδαν να πέφτει επάνω στη σκηνή και να μην μπορεί να σηκωθεί. Ο τραγουδιστής δέχτηκε βοήθεια από την ομάδα του και από γιατρούς για να βρεθεί στα παρασκήνια, όπου παρέμεινε για περίπου 10 λεπτά. 

Ο Malone φαίνεται πως έσπασε τρία πλευρά αλλά επέστρεψε και πάλι στη σκηνή για να ολοκληρώσει τη συναυλία του με δάκρυα στα μάτια από τον πόνο. Στο δεκάλεπτο που προηγήθηκε της επιστροφής του βέβαια, η μουσική σταμάτησε να παίζει στο Enterprise Center με το κοινό να τον εμψυχώνει φωνάζοντας το όνομά του. Ο ίδιος ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και κατηγόρησε μία τρύπα που υπήρχε στη σκηνή, ενώ ευχαρίστησε τους φανς του που δεν αποχώρησαν. 

Ο Post Malone ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο Twitter που εξηγούσε τι ακριβώς είχε συμβεί, αφότου επέστρεψε από το νοσοκομείο. Εκεί του έδωσαν μερικά παυσίπονα για να μπορέσει να συνεχίσει την περιοδεία του, διαβεβαίωσε το κοινό πως όλα είναι καλά αναφορικά με την υγεία του και διαβεβαίωσε το κοινό πως όταν επιστρέψει στο St. Louis θα δώσει μεγαλύτερο σόου για να “αναπληρώσει μερικά τραγούδια που δεν ακούστηκαν”.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed