Σοκάρει ο Τέρη Χρυσός: «Σε ένα παγκάκι στην Τρούμπα προσπάθησαν να με βιάσουν»

«Ήταν μια απόπειρα για μένα να μυηθώ στα ναρκωτικά. Δεν έχω πιει ποτέ ούτε ποτό στη ζωή μου, παρά μόνο καμιά μπύρα. Ούτε έχω καπνίσει τσιγάρα»

Ο Τέρης Χρυσός έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που αντιμετώπισε στην ηλικία των 10 ετών.

Όπως αναφέρει ακριβώς και η συνέντευξη στο περιοδικό, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε σχετικά με την κακοποίηση του:

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με σεξουαλική παρενόχληση;: «Όχι ποτέ και ευχαριστώ τον Θεό. Δεν έδωσα το δικαίωμα. Όταν ήμουν 10 ετών αναγκάστηκα να πουλάω φιστίκια στην Τρούμπα και δυο διερμηνείς με πήραν σε ένα παγκάκι και προσπάθησαν να με βιάσουν. Μου έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Ήμουν μικρός αλλά ήμουν μεγάλος διάολος. Όταν πονηρεύτηκα λοιπόν ότι κάτι δεν πάει καλά φώναξα αστυνομία και το έβαλα στα πόδια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Αυτή είναι η μόνη παρενόχληση που είχα. Ήμουν και θα παραμείνω πάντα ένας αξιοπρεπής κύριος.

Προσπάθησαν ποτέ να σας μυήσουν στα ναρκωτικά;: «Όταν ήμουν στην Αμερική είχε έρθει κάποιος και με ρώτησε «πώς τη βγάζω έτσι». Έκανα τον βλάκα και τον ρώτησα τι εννοεί. Τότε αναρωτήθηκε εκείνος αν πίνω ειδικά ποτάκια για να μπορώ να τραγουδάω. Απάντησα ότι δεν καταλαβαίνω και έφυγα. Ήταν μια απόπειρα για μένα να μυηθώ στα ναρκωτικά. Δεν έχω πιει ποτέ ούτε ποτό στη ζωή μου, παρά μόνο καμιά μπύρα. Ούτε έχω καπνίσει τσιγάρα».

Όταν κάπνιζαν γύρω σας, σας επηρέαζε;: «Ήμουν παθητικός καπνιστής γι’ αυτό έπαθα την καρδιά μου. Όταν τραγουδούσα και έπεφτε ο προβολέας, έβλεπα μπροστά μου ένα σύννεφο καπνού. Εκείνη την εποχή τα μαγαζιά δεν είχαν εξαερισμό γι’ αυτό και πολλοί από μας έχουν πάθει καρκίνους και έχουν πεθάνει από αυτά τα πράγματα. Πρόσφατα πέθανε ο Δάκης, αυτός ο σπουδαίος τραγουδιστής και υπέροχος άνθρωπος. Ήταν φίλος μου 50 χρόνια κάθε μέρα τηλεφωνιόμασταν».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed