Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αποκάλυψε το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στο γήπεδο: «Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα φώτα όσο μπορώ, δεν είναι πάντα το καλύτερό μου. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη της δόξας, μου άρεσε να παίζω μπάσκετ κι όλα ήταν δευτερεύοντα. Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να ξεφύγω, αλλά είμαι κλειστός χαρακτήρας και μου αρέσει να μένω σπίτι με την οικογένειά μου. Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε τυχαία, ήταν φοιτήτρια και δούλευε σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω, αυτό μας διευκόλυνε πολύ. Ο γιος μου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, δεν θα τον αποτρέψω, θα τον ενθαρρύνω».

Σε άλλο σημείο μιλώντας για το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει είπε: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει ήταν από έναν οπαδό στο Ισραήλ που είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου. Δυστυχώς, ο ρατσισμός είναι μέσα στο κομμάτι της ζωής για κάποιον που είναι διαφορετικός». Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας: «Είναι φίλος μου, αλλά είναι δύσκολο να τον βρει κάποιος στο τηλέφωνο. Είναι χαμηλών τόνων και δουλεύει πάρα πολύ σκληρά». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.