Σοφία Χατζηπαντελή για GNTM: «Ήμουν σίγουρη πως δεν θα επέστρεφα»

«Η ιστορία δεν έκλεισε, γιατί αγάπησα τις διαγωνιζόμενες»

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα για να παραβρεθεί και πάλι στο GNTM, αφού η συμμετοχή της ως guest κριτής στις οντισιόν κρίθηκε άκρως επιτυχημένη. Η κάμερα του “Breakfast at Star” βρήκε το μοντέλο στο αεροδρόμιο και η ίδια μίλησε για την επιστροφή της.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικά τώρα, γιατί ο κόσμος γνωρίζει…. Ήμουν σίγουρη πως δεν θα επέστρεφα στο GNTM. Η ιστορία όμως δεν έκλεισε, γιατί αγάπησα τις διαγωνιζόμενες, δεν είναι μόνο για το πρόγραμμα. Εγώ πάντα θα παίξω τη Σοφία… Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Χατζηπαντελή δε δίστασε να αποκαλύψει ποιό μοντέλο θα ήθελε να φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά και το λόγο. «Στον τελικό θα ήθελα να φτάσει η Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου, αλλά όλες οι κοπέλες του GNTM είναι κερδισμένες».

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Χατζηπαντελή πραγματοποίησε και βραδινή έξοδο με την Έλενα Γαλύφα και τη Mary Vitinaros, λήγοντας ουσιαστικά τις φήμες για κόντρα μεταξύ τους.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed