Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ όταν χώρισα του είπα, πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά; Πάρ’ τα»

«Πολλές φορές μιλάμε σαν να είναι το παιδί περιουσιακό στοιχείο. Υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν τη συνεπιμέλεια για άλλους λόγους…»

Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και με αφορμή τη συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου, η οποία μίλησε για το διαζύγιο της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη και την έκταση που πήρε το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών της, έκανε την δική της τοποθέτηση.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στην προσωπική ζωή της, όμως αποκάλυψε τις σκέψεις της γύρω από το πώς θα έπρεπε να είναι κανονικά η συνεπιμέλεια ανάμεσα σε δύο διαζευγμένους γονείς: «Με βρίσκει σύμφωνη στα περισσότερα, δεν το συζητάω. Μη με κοιτάτε… Μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του, εγώ δεν ενοχλώ» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η συνεπιμέλεια θα έπρεπε κανονικά να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και να πηγαινοέρχονται οι γονείς. Γιατί η συνεπιμέλεια αφορά τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των γονιών. Όταν κοιτάς τα δικαιώματα των παιδιών δεν σε νοιάζουν τα χρόνια. Σε ένα ιδανικό πλαίσιο έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται. Να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και οι γονείς τους να κόβουν τον λαιμό τους. Επειδή υπάρχουν και περιπτώσεις γονεικής αποξένωσης που δεν μπορώ να τις διανοηθώ, υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν τη συνεπιμέλεια για άλλους λόγους και όχι γιατί πραγματικά θέλουν τα παιδιά τους. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι ότι δεν έχουμε εξειδικευμένα δικαστήρια και δικαστές για οικογενειακό δίκαιο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed