Η Selena Gomez μιλά για την κατάργηση του δικαιώματος άμβλωσης στις ΗΠΑ

«Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό»

Στην επίσημη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για το Only Murders in the Building, η πρωταγωνίστρια Selena Gomez βρήκε λίγο χρόνο και μίλησε στο Variety για την ανατροπή του νόμου Roe v. Wade που τερματίζει ουσιαστικά τις ομοσπονδιακές προστασίες για την πρόσβαση στις αμβλώσεις.

«Είναι θέμα ψηφοφορίας», είπε η Gomez στο Variety. «Πρόκειται και για άντρες – άντρες που πρέπει να σηκωθούν και να μιλήσουν ενάντια σε αυτό το ζήτημα. Είναι επίσης ο αριθμός των γυναικών που πονάνε. Απλώς δεν είμαι χαρούμενη και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό».

Η Gomez ασχολήθηκε επίσης και με το θέμα στο Twitter, αφού μοιράστηκε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο της Planned Parenthood, εξηγώντας το ως μια πολύτιμη πηγή για το τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι στη συνέχεια για να βοηθήσουν στην προστασία της πρόσβασης στις αμβλώσεις σε κρατικό επίπεδο. «Το να βλέπεις να αφαιρείται ένα συνταγματικό δικαίωμα είναι φρικτό», έγραψε την Παρασκευή, την ίδια μέρα που το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε την πλειοψηφική του απόφαση. «Μια γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ τι θέλει να κάνει με το σώμα της. Τέλος της ιστορίας».

Αυτό ήταν το πιο κρίσιμο και σοβαρό ζήτημα που συζητήθηκε στο κόκκινο χαλί για το δεύτερο κύκλο της σειράς, όπου η Gomez βρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Steve Martin και Martin Short. Μαζί, το τρίο μίλησε για το πώς έχει εξελιχθεί η σειρά από την πρώτη της σεζόν το περασμένο φθινόπωρο. Επιπλέον, ο showrunner της σειράς John Hofman προσέφερε επίσης το κάστινγκ των ονείρων του για την τρίτη σεζόν της σειράς, εξηγώντας ότι «ο Harry Styles θα έπρεπε να επισκεφτεί τα διαμερίσματα στο Arconia». Σε αυτήν την επιθυμία βέβαια, η Gomez φάνηκε πιο διστακτική: «Αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Δεν ξέρω για αυτό».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed