Selena Gomez: Απούσα από το ίντερνετ για 4 χρόνια και δηλώνει ευτυχισμένη

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις μάχες που αφορούν την ψυχική υγεία, τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής και το άγχος

Με 310 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Selena Gomez είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και επιδραστικά άτομα στον πλανήτη.

Κι όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια δεν έχει συνδεθεί στην πλατφόρμα – ή στο διαδίκτυο – εδώ και σχεδόν 4,5 χρόνια.

Ταυτόχρονα με την έναρξη της ιστοσελίδας της για την ψυχική υγεία, Wondermind, η 29χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Good Morning America τη Δευτέρα 4 Απριλίου για να μιλήσει για το ταξίδι της ψυχικής ευεξίας της. Όπως λέει η ίδια, αυτό το ταξίδι πήρε μια τεράστια τροπή προς το καλύτερο αφότου αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα social media. «Δεν έχω μπει στο διαδίκτυο εδώ και τεσσεράμισι χρόνια», είπε στο GMA. «Έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου».

Η Gomez εξήγησε ότι ενώ βοηθά την ομάδα της στην επιμέλεια του περιεχομένου της, η ίδια δεν είναι το άτομο που πατά το κουμπί της ανάρτησης. «Είμαι πιο χαρούμενη, είμαι πιο παρούσα, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους», είπε για την καθημερινότητά της και συμπλήρωσε οτι «Με κάνει να νιώθω φυσιολογική».

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν σχετικά με τις μάχες που αφορούν την ψυχική υγεία, τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής, τις μάχες της με το άγχος, οι οποίες, όπως λέει, επιδεινώθηκαν λόγω της ζωής κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το να γίνει πιο υγιής σήμαινε να βρει τρόπους να απομακρύνει τον εαυτό της όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτόν τον τρόπο ζωής. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι εκεί που είμαι διανοητικά, μόνο και μόνο λόγω του τρόπου με τον οποίο πήρα τα απαραίτητα μέτρα για να απομακρυνθώ από αυτό… γιατί απλά δεν είναι φυσιολογικό», είπε η Gomez για τη φήμη.

Με στόχο τον τερματισμό του στιγματισμού και τον εκδημοκρατισμό των πόρων ψυχικής υγείας, η Wondermind είναι το «πνευματικό παιδί» της Gomez, της μητέρας της Mandy Teefy και της επιχειρηματία Daniella Pierson. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα ενημερωτικό δελτίο και υπόσχεται τη μελλοντική άφιξη ενός podcast, καθώς και ψυχολογικές πρακτικές και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για την εξάσκηση της «ψυχικής ικανότητας».

«Αν είμαι γνωστή για κάτι, ελπίζω να είναι απλώς για τον τρόπο που νοιάζομαι για τους ανθρώπους» είπε η πρωταγωνίστρια του Only Murders in the Building και παραγωγός του 13 reason why. «Θέλω πραγματικά οι άνθρωποι να γίνονται κατανοητοί, να μπορούν να τους δουν και να ακουστούν. Εκείνες τις μέρες που δε θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, αν είχα κάτι σαν το Wondermind – ακόμα κι αν μου πάρει ένα λεπτό για να μπω σε αυτό – είναι ακριβώς εκεί και υπάρχει κάτι πραγματικά ανακουφιστικό σε αυτό».

Η τραγουδίστρια του «Lose You to Love Me» μίλησε επίσης εν συντομία για τα συναισθήματά της όταν φέτος μπήκε στα 30. «Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που απλώς μπήκα σε αυτό το κεφάλαιο – μόνη, ανεξάρτητα, δυνατή, με αυτοπεποίθηση», είπε. «Αυτό είναι το μόνο που θέλω πραγματικά. Είμαι ενθουσιασμένη».

Πώς να πετύχεις ένα street style look με τον πιο sustainable τρόπο

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed