Σχέση εξ αποστάσεως: DOs & DONTs αν θέλεις να πετύχει

Υπάρχουν τρόποι και μικρά tips στην καθημερινότητα για να κρατήσει ο έρωτας ακόμα κι έτσι

Σχέση από απόσταση, ένα topic που δεν γίνεται να μην έχεις συζητήσει με τον σύντροφό σου τον/την πρώην σου ή την παρέα σου. Ένα είναι σίγουρο: Οι απόψεις διαφέρουν δραματικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ζευγάρια να διατηρούν σχέση από απόσταση είτε λόγω ζωής στο εξωτερικό είτε σε διαφορετικές πόλεις στην ίδια χώρα. Το ερώτημα όμως παραμένει ίδιο, «μα πως τα καταφέρνουν»; Η αλήθεια είναι ότι θέλει μαεστρία και αφοσίωση για να θελήσεις και να διατηρήσεις φυσικά μια σχέση από απόσταση, ειδικά αν έχει να κάνει με πιο μακρινή απόσταση όπως το εξωτερικό, για σπουδές, δουλειά κα. Η υπομονή είναι αρετή, όπως έλεγε μια φίλη και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεσαι πολλή.

Ωστόσο, ας μην πηγαίνουμε τόσο μακριά γιατί η νέα μάστιγα λέγεται απόσταση λόγω καραντίνας και πλήττει αρκετούς ερωτευμένους! Δεν είναι και λίγο να μένεις εσύ στην πόλη και το άλλο σου μισό στην επαρχία με απαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό. Το ζητούμενο όμως σε κάθε περίπτωση παραμένει ίδιο. Πως μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως και ποιά είναι τα do’s & dont’s;

DO: Εξέφρασε τα συναισθήματα σου

Για να κρατήσεις ζωντανή την σπίθα πρέπει να εκφράζεσαι και να ξεδιπλώνεις τα συναισθήματα σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να φέρνεις το ταίρι σου πιο κοντά. Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην μοιράζεσαι με τον άλλον πράγματα και καταστάσεις σίγουρα μεγαλώνει αισθητά την απόσταση.

DON’T: Μην το παρακάνεις με το texting

Η διαφορά ώρας, η διαφορά ζωής ανάλογα με το που βρίσκεται ο καθένας δημιουργεί μια νέα καθημερινότητα στις ζωές σας άρα και στην σχέση σας. Ναι, να μιλάτε συχνά, να ανταλλάσσετε μηνύματα και νέα αλλά όχι όλη την ώρα ώστε να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εξαρτήσεις που αργότερα μπορεί και οι δύο να μετανιώσετε.

Tip: Τα διαδικτυακά ραντεβού κάνουν πολύ καλό σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Από το να αναλώνεστε σε περιττά μηνύματα, μια βίντεο κλήση θα προσφέρει πολλά περισσότερα στην επικοινωνία σας.

Το ταξίδι προς την αυτοπεποίθηση. Διάβασε όλα τα βιβλία του Νίκου Ανδρέου εδώ

DO: Keep Dreaming

Το να κάνετε όνειρα για την επόμενη συνάντησή σας, για το που θα θέλατε να ταξιδέψετε αλλά και όσα θα θέλατε να μοιραστείτε σαν ζευγάρι θα κάνει πολύ καλό σε μια σχέση από απόσταση. Μην ξεχνάς, στα όνειρα δεν κάνουμε εκτπώσεις οπότε feel free να κάνεις τα πιο τρελά όνειρα με το ταίρι σου.

DON’T: Rules are rules! Ακόμα και στην απόσταση

Δεν είναι κακό να υπάρχουν υγιή όρια, κάθε άνθρωπος έχει και είναι κάτι που πρέπει να σεβόμαστε ειδικά για όσους αγαπάμε. Δεν είναι κακό να λες αυτά που σε ενοχλούν με ωραίο τρόπο αφού δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο κι αν η σχέση σας έχει καλά θεμέλια τότε σίγουρα μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή.

Πως το coaching μπορεί να αλλάξει την ζωή σου Ολοκληρωμένο πακέτο coaching από τον Νίκο Ανδρέου εδώ

DO: Sexting is good

Είναι το αλατοπίπερο στην απόσταση αλλά και ένας τρόπος να εκφράσεις κι αυτά τα συναισθήματα σου βρε αδερφέ! Μια φωτογραφία, ένα kinky inside joke μπορεί να αλλάξει αμέσως τον τρόπο και τον τόνο της κουβέντας δείχνοντας έτσι πως το πάθος καλά κρατεί!

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed