Sarah Jessica Parker: Τα νεότερα για τη συνέχεια του Sex and the City

Οι νέοι σεναριογράφοι, τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σειρά και οι απορίες της Carrie Bradshaw

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και παραγωγός δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί: To 2021, η Carrie θα είχε podcast;

Το Sex and the City επιστρέφει στην τηλεόραση, όπως επιβεβαίωσε το HBO Max αυτό το μήνα, με μια περιορισμένη σειρά που επανενώνει τους χαρακτήρες της Sarah Jessica Parker, της Cynthia Nixon και της Kristin Davis, Carrie, Miranda και Charlotte.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η SJP ανέφερε ότι περιμένει με ενθουσιασμό τον σεναριογράφο Michael Patrick King που επί του παρόντος δημιουργεί μια συγγραφική ομάδα που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από γυναίκες – πολλές από τις οποίες είναι νέες προσθήκες στο franchise.

«Είναι απίστευτα διαφορετικό, με έναν πραγματικά συναρπαστικό τρόπο» δήλωσε η Parker για τις νέες συγγραφείς της σειράς, οι οποίες θα εμποτίσουν τη σειρά με νέες «εμπειρίες ζωής, πολιτικές απόψεις και κοινωνικές απόψεις». Παρόλο που η Parker εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι σχετικά με τις συγκεκριμένες ιστορίες που θα διαρκέσουν τα 10 επεισόδια μισής ώρας, είπε ότι αυτή και οι συμπρωταγωνίστριές της είναι ενθουσιασμένες που θα ζωντανέψουν ξανά τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, τώρα που βρίσκονται στα 50 τους.


«Νομίζω ότι η Cynthia, η Kristin και εγώ είμαστε όλες ενθουσιασμένες για τον καιρό που έχει περάσει. Εννοώ, ποιες είναι σε αυτόν τον κόσμο τώρα; Έχουν προσαρμοστεί; Ποιο ρόλο έχουν παίξει; Πού βρίσκονται ούσες γυναίκες, ούσες φίλες και πώς επαναπροσδιορίζονται; Κινήθηκαν με ορμή; Νιώθουν μπερδεμένες, απειλημένες νευρικές [από ο,τι συμβαίνει στον κόσμο] σαν κάποιους ανθρώπους;». Είμαι πολύ περίεργη και χαρούμενη να δω πώς έχουν φανταστεί οι συγγραφείς αυτές τις γυναίκες σήμερα.

Οι ερωτήσεις της Parker για την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte συνέχισαν να ξεχειλίζουν. «Ποια είναι η σχέση τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Τι άλλαξε;».

Η Μιράντα και η Σάρλοτ, σημείωσε, είναι και οι δύο μητέρες εφήβων τώρα: «Πώς είναι η ζωή τους; Για την Carrie, που δεν έχει οικογένεια πέρα από τις φιλίες της, πού βρίσκεται επαγγελματικά; Πώς επηρέασαν όλες αυτές τις πολιτικές αλλαγές τη δουλειά της; Γράφει ακόμα μια στήλη; Έχει γράψει άλλα βιβλία; Ή έχει podcast; Τι σημαίνει η μόδα για την ίδια τώρα; Πώς άλλαξαν ή δεν άλλαξαν οι φιλίες και έχει μεγαλώσει ο κοινωνικός της κύκλος;».

Η Parker είπε ότι ο COVID-19 «προφανώς θα είναι μέρος της ιστορίας, γιατί αυτή είναι η πόλη όπου ζουν [αυτοί οι χαρακτήρες]. Και πώς αυτό αλλάζει τις σχέσεις όταν οι φίλες χαθούν; Έχω μεγάλη πίστη ότι οι συγγραφείς πρόκειται να τα εξετάσουν όλα».

Προσέθεσε ότι είναι ακόμα πιο πρόθυμη να ξεκινήσει τη μαγνητοσκόπηση αφού μίλησε με τον King, ο ενθουσιασμός του οποίου είναι εμφανής για νέες ιστορίες, κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών τους συνομιλιών.

«Βρίσκεται στα ύψη. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός» δήλωσε η Parker, η οποία είναι ευτυχής που έδωσε τη μοίρα της Carrie στα χέρια των νέων συγγραφέων. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μου δοθεί το σενάριο».

Η Parker είχε προηγουμένως αναφερθεί στο γεγονός ότι η Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε τη Samantha, δεν θα επαναλάβει το ρόλο της στο reboot. Νωρίτερα αυτό το μήνα, αρνήθηκε τις εικασίες ότι η σειρά θα αντικαταστήσει τη Samantha, λέγοντας στο TMZ: «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν τέταρτο χαρακτήρα. Έχουμε τη Νέα Υόρκη ως τον τέταρτο χαρακτήρα. Θα υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες, νέοι χαρακτήρες για τους οποίους είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι».

Νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο, η Parker επιβεβαίωσε τον τίτλο του reboot And Just Like That…

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed