Σάννυ Χατζηαργύρη: «Tο ότι έγινα vegan είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου»

«Εννοείται πως είναι και τα παιδιά μου vegan»

Σάννυ Χατζηαργύρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει να τρώει κρέας, την οποία και χαρακτήρισε ως την «πιο φανταστική αλλαγή της ζωής της».

Η ίδια μάλιστα είπε: «Έγινα vegan πριν 4 χρόνια κι έχει αλλάξει η ζωή μου. Εκτός από τα παιδιά μου, είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου». Όπως ανέφερε μάλιστα, τα παιδιά της έχουν ακολουθήσει κι εκείνα το παράδειγμά της. «Εννοείται πως είναι και τα παιδιά μου vegan. Δεν υπάρχει παιδί, που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις ένα ζώο, θα επιλέξει κάτι άλλο», εξηγεί.

Όσο για τα παιδικά της χρόνια, η Σάννυ Χατζηαργύρη ανέφερε: «Μικρή δεν έκανα σκανταλιές, ήμουν πολύ καλό παιδί κι αυτό είναι κάτι που μου τη σπάει στον χαρακτήρα μου, είμαι πολύ του σωστού». Τέλος, ανέφερε πως πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν «τρελές» τις αποφάσεις που παίρνει ανά διαστήματα. «Οι άνθρωποι θεωρούν ότι όλα αυτά που κάνω είναι τρελά, αλλά εμένα μου φαίνονται απόλυτα λογικά. Όταν έκανα το “Να με προσέχεις” με τον Παπακαλιάτη κι έγινα για πρώτη φορά γνωστή στην Ελλάδα, εγώ τα παράτησα, πήγα στην Αμερική κι άφησα για 5 χρόνια τη δουλειά μου. Μετά έκανα τους Singles κι άφησα τη δουλειά μου πάλι για 10 χρόνια». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed