Σάλος έχει ξεσπάσει με το τραγούδι του ηθοποιού, Πάνου Βλάχου, στο οποίο αναφέρεται στους Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε.

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για το τραγούδι «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε. «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» ανέφερε ο Πορτοσάλτε.

«Ήταν χοντρό που είπε, ότι με θέλει σε σάκο, έχω οικογένεια, δεν είναι σωστό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συνέχεια στα δικαστήρια πρόκειται να δοθεί για τους επίμαχους στίχους που τραγούδησε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης

Ο Πάνος Βλάχος έδωσε τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε στην ανάρτησή του.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.