Ο Σάκης Ρουβάς στα MAD Video Music Awards 2019

Η βράβευση και η on stage εμφάνιση

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, χειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αρένα του Tae Kwo Do, στην καθιερωμένη γιορτή της μουσικής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2019.

Το εντυπωσιακό του σερί συνέχισε και φέτος ο Σάκης Ρουβάς, αφού απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία BEST MALE MODERN, και παρέμεινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες βραβεύσεις στον πολυετή θεσμό, έχοντας σημειώσει μάλιστα πολλές εντυπωσιακές live εμφανίσεις. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ευχαρίστησε το κοινό για την «ανεξάντλητη» αγάπη που του έχει προσφέρει και που νιώθει κάθε φορά πάνω στη σκηνή όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκρηκτική του ενέργεια, δε θα μπορούσε να λείψει από το stage των βραβείων και αυτή τη χρόνια, απ’ όπου ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το νέο του καλοκαιρινό τραγούδι «Έλα στο Χορό» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Την εμφάνισή του στη σκηνή πλαισίωσε το συγκρότημα «Δραμαμίνη», που επιμελήθηκε τη σύνθεση του τραγουδιού, ενώ το live act αποτέλεσε ένα από τα highlights της βραδιάς, καθώς «ντύθηκε» καλλιτεχνικά με ένα άκρως θεατρικό staging που επιμελήθηκε η χορογράφος Chali Jennings.

Δες αποσπάσματα από τα MAD Video Music Awards 2019 στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed