Ο Ricky Martin μηνύει τον ανιψιό του για ψευδείς κατηγορίες και εκβιασμό

Ο Dennis Yadiel Sanchez φέρεται να απείλησε τον τραγουδιστή να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του» εκτός εάν τον πλήρωνε

Μήνυση 20 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε ο Ricky Martin κατά του ανιψιού του Dennis Yadiel Sanchez, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορήσει το δημοφιλή τραγουδιστή για κακοποίηση αλλά και αιμομικτική σχέση μαζί του. Η δικαστική μάχη είχε λήξει με νίκη του Martin και απόσυρση των περιοριστικών μέτρων εναντίον του αλλά όλα δείχνουν οτι υπάρχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με το TMZ, η μήνυση του Martin ισχυρίζεται ότι ο Dennis Yadiel Sanchez του έστειλε μηνύματα αφού απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή. Σε αυτά τα μηνύματα, ο Sanchez φέρεται να απείλησε να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του» εκτός εάν τον πλήρωνε ο Martin. Η μήνυση αναφέρει επίσης ότι πριν από τις κατηγορίες και τα περιοριστικά μέτρα, ο Sanchez έστελνε μηνύματα στον τραγουδιστή έως και δέκα φορές την ημέρα για μήνες.

Ο Ricky Martin ζητά να δοθεί εντολή στον Sanchez να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί του καθώς και αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, ο ανιψιός του τραγουδιστή είχε κοινοποιήσει στα social media τον τηλεφωνικό αριθμό του Martin, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει νούμερο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για τη μήνυση που κατέθεσε ο Λατίνος τραγουδιστής, ο ανιψιός του κατέθεσε νέα μήνυση κατά του Martin σύμφωνα με το Associated Press. Ο δικηγόρος του, José Andréu-Fuentes λέει στο PEOPLE σε μια δήλωση: “Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εξωφρενικά προσβλητικοί και εντελώς αποσυνδεδεμένοι από την πραγματικότητα. Όταν αυτός ο άνδρας προηγουμένως έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς, η νομική του υπόθεση έπρεπε να αποσυρθεί – κυρίως επειδή ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ο Ricky Martin δεν του είχε επιτεθεί ποτέ με κανέναν τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη μήνυση κατά του Martin είχε γίνει τον Ιούλιο με τον ισχυρισμό ότι οι δυο τους είχαν σεξουαλική σχέση για επτά μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Sanchez κακοποιήθηκε ψυχολογικά και σωματικά. Η υπόθεση αυτή είχε καταρρεύσει δικαστικά και ο martin είχε αθωωθεί.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed