Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομικτική σχέση με ανιψιό του

Η αποκάλυψη που έχει σοκάρει το Hollywood – «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστική»

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Ricky Martin, αφού καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι αληθείς οι κατηγορίες για αιμομιξία με τον ανιψιό του, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Όταν είχε κυκλοφορήσει η είδηση που δεν κατονόμαζε τον τραγουδιστή, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι αφορά τον ίδιο, με τον Martin να αποκαλεί την καταγγελία «ψεύτικη και κατασκευασμένη». Η είδηση ​​έρχεται μετά από μια καταγγελία που υποβλήθηκε μέσα στον Ιούλιο βάσει του Νόμου 54, γνωστός και ως Νόμος για την Πρόληψη και Παρέμβαση της Οικογενειακής Κακοποίησης, που κατηγορούσε τον τραγουδιστή και ηθοποιό για παρενόχληση.

«Οι ισχυρισμοί εναντίον του Ricky Martin που οδηγούν σε εντολή προστασίας είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες», δήλωσαν τότε οι εκπρόσωποί του. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας Ricky Martin θα δικαιωθεί πλήρως».

Όταν γνωστοποιήθηκε το όνομα του τραγουδιστή στην υπόθεση, ο Marty Singer, δικηγόρος του Ricky Martin, τονίζει στο Entertainment Weekly ότι οι ισχυρισμοί είναι «αναληθείς» και «αηδιαστικοί» και θα απορριφθούν μόλις παρουσιαστούν ενώπιον ενός δικαστή. “Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με βαθιές προκλήσεις ψυχικής υγείας. Ο Ricky Martin, φυσικά, ποτέ δεν είχε -και δεν θα εμπλέκονταν ποτέ- σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του”, αναφέρει η δήλωση του Singer.

«Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστική. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ένας δικαστής κοιτάξει τα γεγονότα» επεσήμανε.

Το αρχικό δημοσίευμα από την εφημερίδα El Vocero του Πουέρτο Ρίκο ανέφερε ότι ο Martin και ο κατήγορος είχαν σχέση για επτά μήνες. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής ξεκίνησε την υποτιθέμενη παρενόχληση αφού αρνήθηκε να δεχτεί τον χωρισμό τους. «Ο αναφέρων φοβάται για την ασφάλειά του», αναφέρεται στο έγγραφο, όπως αποκάλυψε το El Vocero.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί κάποια επίσημη πληροφορία ή αποδεικτό υλικό που να μπορεί να πιστοποιήσει τη σχέση των δύο αντρών.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed