Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” και μεταξύ άλλων μίλησε για το λόγο που ποτέ δεν έφτασε στο γάμο αλλά και για τις υποθέσεις των συναδέλφων του, Λιγνάδη και Φιλιππίδη, που έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Συζητώντας με τον Γιώργο Λιάγκα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει τα μέσα να ασχολούνται μαζί του για τη δουλειά του και όχι για τα προσωπικά του καθώς «η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Για το θέμα του γάμου, είναι και λίγο θέμα πεπρωμένου. Πιστεύω ότι ο γάμος, καθώς και οι συναντήσεις των ανθρώπων πρέπει να προκύπτουν», ανέφερε.

Μιλώντας εκτενέστερα για το ζήτημα του γάμου, ο Χαραλαμπίδης είπε ότι έχει κάνει αρκετές σχέσεις αλλά «Έχω κάνει σωστές επιλογές στην ερωτική μου ζωή και για αυτό δεν παντρεύτηκα. Δεν έφταιξε τίποτα, απλά δεν ήταν για να μακροημερεύσουν. Ο γάμος είναι μια σοβαρή υπόθεση, ειδικά ένας θρησκευτικός, γιατί είναι σύζευξη ψυχών», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Μάλλον γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα, πήρα πολύ βαριά αυτή την ιδέα».

Όσον αφορά τις υποθέσεις του #metoo, ο Χαραλαμπίδης έλαβε ξεκάθαρη θέση τονίζοντας ότι «Άλλο η διαστροφή και η ανωμαλία και άλλο το πάθος. Για να είσαι βιαστής, είσαι ανώμαλος. Τελεία και παύλα».

Κλείνοντας μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως «Δεν παρακολουθώ με ένταση την υπόθεση ΛιγνάδηΦιλιππίδη. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη. Έχουν ειπωθεί πολλά, έχω πει κι εγώ πολλά και δεν παίρνω πίσω τίποτα. Χαίρομαι γενικότερα, που την τελευταία εικοσαετία δεν έχω πάρει πίσω καμία δήλωση».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου