Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών. Η αναφορά του στο «Έτερος Εγώ» και τις συνεργασίες του με σπουδαίους ηθοποιούς.

«Δεν είναι ότι δεν έχω όρεξη μόνο. Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Αν όπως όλοι οι άνθρωποι, κάνεις έναν παραλληλισμό σε κοντινά σου πρόσωπα, σχεδόν δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο αυτό που συμβαίνει στη σκέψη. Και επειδή κάνουμε όλοι έναν απολογισμό, κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη να ζω με ανθρώπους που είναι κίνητρο για μένα να εξελίξω τον εαυτό μου».

«Την έχω πραγματικά την ανάγκη και αναρωτιέμαι πόσες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ειδήσεις που κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια που δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα. Βλέπεις τελικά ότι τα πράγματα έρχονται με έναν τέτοιο τρόπο που σε φτάνουν σε ένα αδιέξοδο που δεν ξέρεις από πού να πιαστείς»

«Το πρώτο συναίσθημα είναι ο πόνος. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω, με διαλύει. Το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η πολιτική σκηνή. Θα ήθελα να έχει κάποιος και την ευθύνη μας παραπάνω. Αυτό το ότι κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω, είναι μη διαχειρίσιμο. Να ευχηθώ τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν. Από την απόσταση που έχω, μόνο να συμπονέσω μπορώ. Να μας δώσει το κίνητρο την επόμενη μέρα να είμαστε καλύτεροι». Δες όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.