Η πρώτη νίκη της Angelina Jolie στη δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt

Τρία από τα παιδιά τους θέλουν να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους

Η μάχη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους συνεχίζεται και αυτή τη φορά η Τζολί πέτυχε μια μικρή νίκη. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία είχε ζητήσει να απομακρυνθεί ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος είχε αρνηθεί να δεχτεί τις καταθέσεις των παιδιών της, κατάφερε να τον βγάλει εκτός.

Ο δικαστής που ήταν επικεφαλής στην υπόθεση, απομακρύνθηκε από την υπόθεση, έπειτα από αίτημα των δικηγόρων της Αντζελίνα Τζολί. Όπως είχε υποστηρίξει η Τζολί, ο συγκεκριμένος δικαστής είχε «εξυπηρετήσει» στο παρελθόν τον Μπραντ Πιτ σε προσωπική του υπόθεση και δεν ήταν αμερόληπτος με τις δύο πλευρές.

Ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού, μίλησε στο E! News και ανέφερε: «Το δικαστήριο έλαβε την απόφαση αυτή βάσει τεχνικών καθαρά ζητημάτων, Υπήρχε ένας απίστευτος όγκος στοιχείων που οδήγησε τον δικαστή να λάβει την καλύτερη απόφαση για τα παιδιά. Με αυτόν τον γνώμονα θα συνεχίσουμε κι εμείς, το καλύτερο για τα παιδιά».

Τρία από τα παιδιά τους θέλουν να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους

Την ίδια ώρα, δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η Daily Mail από τον Δεκέμβριο του 2020 θέλουν την Τζολί να υποστηρίζει ότι 3 από τα 6 της παιδιά ήθελαν να καταθέσουν στο δικαστήριο για την επιμέλειά τους, εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Οι δικηγόροι της Τζολί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά της είναι αρκετά μεγάλα για να αντιλαμβάνονται πλήρως το τί συμβαίνει. Από την άλλη ο δικαστής που απομακρύνθηκε είχε τονίσει ότι δεν ήταν σωστό τα παιδιά του ζεύγους να καταθέσουν καθώς “η δίκη θα τους επηρεάσει συναισθηματικά. Το να βάλεις οποιοδήποτε παιδί να υπομείνει αυτό που μοιάζει να είναι μία μάταιη και κενή διαδικασία είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητο. Είναι βάναυσο”. Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον νέο δικαστή και πότε θα λήξει αυτός ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ερωτευμένο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed