Η πρώτη εικόνα της Naomi Ackie ως Whitney Houston

«Θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι παρουσιάζεται σωστά»

Η βιογραφική ταινία για τη ζωή της Whitney Houston φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο, αφού κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα-αφίσα για το “I Wanna Dance With Somebody” που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2022. Επίκεντρο της αφίσας είναι η πρωταγωνίστρια Naomi Ackie με πολλές αναφορές στη Whitney Houston.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία που ακολουθήθηκε ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ηθοποιός για να υποδυθεί τη Whitney ήταν μακρά και δύσκολη αλλά οι παραγωγοί κατέληξαν στο πρόσωπο της Naomi Ackie, που είχε γίνει γνωστή μέσω του Star Wars. Στην πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας φαίνεται η πρωταγωνίστρια που μοιάζει ακριβώς ίδια με τη Houston και φορά ρούχα που είχε φορέσει και η εμβληματική τραγουδίστρια στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της “So Emotional”, που κυκλοφόρησε το 1987.

https://twitter.com/wannadancemovie/status/1518605757607989248

Σχετικά με την επιλογή της Ackie, ο παραγωγός Clive Davis, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν στην έναρξη της καριέρας της Whitney Houston, είπε πως «Μας εντυπωσίασε πολύ το γεγονός ότι συνέλαβε την περσόνα της Whitney». Έχει αποκαλύψει βέβαια ότι στα τραγουδιστικά μέρη της ταινίας η φωνή που θα ακούγεται θα είναι της Huston «Όταν ήρθε η ώρα για τη Whitney, απλά δεν πιστεύαμε ότι κάποιος θα μπορούσε να συλλάβει τη φωνητική της ιδιοφυΐα, οπότε θα είναι η φωνή της Whitney στην ταινία».

Επιπλέον, η σκηνοθέτης Stella Meghie δήλωσε σχετικά με την επιλογή της πρωταγωνίστριας ότι «Περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης χρονιάς σε μια εξαντλητική αναζήτηση για μια ηθοποιό που θα μπορούσε να ενσαρκώσει τη Whitney Houston. Η Naomi Ackie μας εντυπωσίασε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Συγκινήθηκα από την ικανότητά της να απαθανατίζει τη σκηνική παρουσία ενός παγκόσμιου ειδώλου, ενώ φέρει την ανθρωπότητα στην εσωτερική της ζωή».

Δηλώσεις σχετικά με την επικείμενη ταινία αλλά και το μεγάλο βάρους του ρόλου έχει κάνει και η Ackie. Η Αγγλίδα ηθοποιός έχει τονίσει ότι θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί «για αυτή την σημαντική γυναίκα, για την ίδια, τον κόσμο, τις μαύρες γυναίκες, τις Αφρο-Αμερικανίδες». Ανέφερε μάλιστα πως «Θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι παρουσιάζεται σωστά».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed