Η πρώτη απάντηση της Μποφίλιου μετά το σάλο που προκλήθηκε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο»

«Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό…»

Στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες η Νατάσσα Μποφίλιου, με αφορμή τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο, για την καμπάνια μιας εταιρίας ρούχων. Τα έντονα σχόλια αφορούν τις εικόνες που προέβαλε συγκριτικά με τα πολιτικά της πιστεύω, ενώ η ίδια θέλησε να δώσει την πρώτη της απάντηση μέσω ενός Instagram story.

Η τραγουδίστρια κατέφυγε στο προσωπικό της προφίλ και κάνοντας μία ανάρτηση έγραψε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια».

Αν και αυτό το Instagram story έγινε το απόγευμα της 5ης Δεκεμβρίου, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε το πρωί της ίδιας μέρας ότι επικοινώνησε με την Μποφίλιου, για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και η μετέφερε την απάντησητης ερμηνέυτριας, που δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Σημειώνεται πως τα περισσότερα αρνητικά σχόλια αναφορικά με τη φωτογράφιση στο Λονδίνο έγιναν στα social media, καθώς οι πρώτες εικόνες δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της εταιρίας με την οποία συνεργάστηκε η τραγουδίστρια, και είχαν την περιγραφή: «βλέμμα καθάριο, φωνή που ξυπνάει ανείπωτες συγκινήσεις, ομορφιά κλασσική που μένει στο άχρονο, κεντημένη με αισθήσεις που εμπνέουν». Τα συγκεκριμένα λόγια σε συνδυασμό με τις τιμές των ρούχο, κάποια από τα οποία ξεπερνούν τα 350 ευρώ, πυροδότησαν το σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed