Πρίγκιπας Harry: Έκανε δώρο αξίας 8.000 λιρών

Ποιος ήταν ο τυχερός;

Εν μέσω καραντίνας γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του ο πρίγκιπας Louis και ο θείος του, πρίγκιπας Harry, του έκανε το πιο «ιδιαίτερο» αλλά και ακριβό δώρο, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, ο Δούκας του Sussex επέλεξε ένα δώρο που του θυμίζει μία πολύ ευτυχισμένη ανάμνηση της παιδικής του ηλικίας, την ημέρα της βάφτισης του μικρού Louis- και αυτό, δεν ήταν άλλο από την πρώτη έκδοση του αγαπημένου παιδικού βιβλίου, Winnie-The-Pooh.

Όμως δεν ήταν μια τυχαία έκδοση, ήταν η πρώτη και ο Harry απέκτησε ένα από τα 30.000 vintage αντίτυπα αξίας 8.000 λιρών, για τον ανιψιό του.

Πηγές του παλατιού λένε: «Μία από τις ευτυχέστερες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του Harry, ήταν να του διαβάζει ιστορίες, πριν κοιμηθεί η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Στην αδικοχαμένη γαλαζοαίματη άρεσαν όλα τα κλασικά παιδικά βιβλία και, κάπως έτσι, ο Harry είχε την ιδέα να δημιουργήσει μία παιδική βιβλιοθήκη, γεμάτη πρώτες εκδόσεις για τα ανίψια του, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis».

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed