Πρίγκιπας Harry: Έκανε δώρο αξίας 8.000 λιρών

Ποιος ήταν ο τυχερός;

Εν μέσω καραντίνας γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του ο πρίγκιπας Louis και ο θείος του, πρίγκιπας Harry, του έκανε το πιο «ιδιαίτερο» αλλά και ακριβό δώρο, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, ο Δούκας του Sussex επέλεξε ένα δώρο που του θυμίζει μία πολύ ευτυχισμένη ανάμνηση της παιδικής του ηλικίας, την ημέρα της βάφτισης του μικρού Louis- και αυτό, δεν ήταν άλλο από την πρώτη έκδοση του αγαπημένου παιδικού βιβλίου, Winnie-The-Pooh.

Όμως δεν ήταν μια τυχαία έκδοση, ήταν η πρώτη και ο Harry απέκτησε ένα από τα 30.000 vintage αντίτυπα αξίας 8.000 λιρών, για τον ανιψιό του.

Πηγές του παλατιού λένε: «Μία από τις ευτυχέστερες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του Harry, ήταν να του διαβάζει ιστορίες, πριν κοιμηθεί η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Στην αδικοχαμένη γαλαζοαίματη άρεσαν όλα τα κλασικά παιδικά βιβλία και, κάπως έτσι, ο Harry είχε την ιδέα να δημιουργήσει μία παιδική βιβλιοθήκη, γεμάτη πρώτες εκδόσεις για τα ανίψια του, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis».

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed