Μετά το βαρύ χτύπημα που προκάλεσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με την κυκλοφορία του Ντοκιμαντέρ “Harry & Meghan”, ο έκπτωτος Πρίγκιπας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, που θα βγει στη δημοσιότητα στις 10 Ιανουαρίου.

Ο Πρίγκιπα Harry φέρεται πως έχει χαρίσει στο βιβλίο του τον τίτλο «Ρεζέρβα» λαμβάνοντας μάλιστα 20 εκατομμύρια λίρες ως προκαταβολή, από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στους Sunday Times πως το βιβλίο στοχεύει στο να βλάψει περισσότερο τον διάδοχο, William, από ότι τον Βασιλιά Κάρολο, ενώ υπάρχουν έμμεσες επιθέσεις προς την Kate Middleton. «Το βιβλίο θα είναι χειρότερο απ’ αυτό που περιμένει η οικογένεια. Ο Κάρολος “βγαίνει” καλύτερος απ’ ότι περιμέναμε, αλλά είναι ιδιαίτερα σκληρό για τον William» αναφέρει η πηγή στο δημοσίευμα.

Όπως αναφέρεται, ο Harry θα επισημάνει το πόσο άδικο ήταν το να διαδραματίζει δευτερεύοντα ρόλο επειδή ο αδερφός του ήταν σε υψηλότερη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Επιπλέον, θα κάνει αναφορά και σε έναν άγνωστο καβγά ανάμεσα στον ίδιο και τον William.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την αυτοβιογραφία του δούκα του Σάσεξ, τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Meghan Markle ετοιμάζει επίσης τα απομνημονεύματά της, στα οποία θα είναι απόλυτα ανοιχτή και γλαφυρή για τα όσα έζησε στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε στο παλάτι. Αυτό θα είναι το επόμενο χτύπημα προς τη βασιλική οικογένεια, έπειτα από το ντοκιμαντέρ του Netflix και το βιβλίο του Harry.

Αξίζει να σημειωθεί, πως Meghan και Harry, έπειτα από το Megxit, υπέγραψαν συμφωνία με την Penguin Random House για τέσσερα βιβλία με το παιδικό της βιβλίο «The Bench» της Markle να είναι το πρώτο που κυκλοφόρησαν.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου