Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Τα στοιχεία που έδειχναν πως η παραίτηση έρχεται

Ειδικά η πρόσφατη απόφαση του ζευγαριού ήταν προάγγελος της παραίτησης

Το 2019 για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ήταν ίσως το πιο δύσκολο και περίπλοκο των τελευταίων ετών. Διάβασε παρακάτω τα στοιχεία που φαίνεται πως έδειχναν ότι η «έξοδος» έρχεται:

Τον περασμένο Απρίλιο ξεκίνησαν οι φήμες για ψυχρότητα στις σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Ουίνσδορ, ενώ ήδη είχαν αρχίσει και οι φήμες για προβληματική σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που αποδείχθηκαν πως είχαν βάση, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει «απομακρυνθεί» από τον αδερφό του.

Μάλιστα, ο Χάρι αποφάσισε να μην είναι μέλος σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του αδερφού του και της Κέιτ Μίντλετον, με την Μέγκαν Μαρκλ να δέχεται τα «πυρά» για την απόφαση αυτή.

Τον Οκτώβριο η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας,

Η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ «να σπάσουν την παράδοση» και να μην περάσουν τις γιορτές με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια ήταν, όπως φαίνεται, ο προάγγελος της παραίτησής τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα και της απόφασης να ζήσουν μακριά από το παλάτι.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed