Πρίγκιπας Χάρι-Μεγκαν Μαρκλ: Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη

Το περιστατικό με τους παπαράτσι και τα παιδιά τους στην αυλή του σπιτιού

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν καταφεύγουν στη δικαιοσύνη, κατά των παπαράτσι, καταθέτοντας μια αγωγή στην οποία υποστηρίζουν ότι χρησιμοποίησαν drone και άλλες μεθόδους για να βγάλουν φωτογραφίες τα παιδιά του, Άρτσι-Χάρισον, στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Αρχικά, η αγωγή αναφέρει ότι οι φωτογράφοι, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί, παραβίασαν τους νόμους της ιδιωτικής ζωής της πολιτείας της Καλιφόρνια, στέλνοντας drone πάνω από το σπίτι του ζευγαριού για να φωτογραφήσουν την οικογένεια, ενώ τους κατηγόρησαν για φθορές στον φράχτη που βρίσκεται περιφερειακά του σπιτιού.

«Κάθε άτομο και μέλος της οικογένειας στην Καλιφόρνια έχει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι, από το νόμο. Κανένα drone, ελικόπτερο ή τηλεφακός δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Michael J. Kump, σύμφωνα με την Washington Post. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτήν την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους, χωρίς να εισβάλουν φωτογράφοι και να σταματήσουν εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από αυτές τις παράνομες ενέργειες».

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed