Το πολύκροτο ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle κάνει πρεμιέρα μέσα στο Δεκέμβρη

Το Netflix απέρριψε το αίτημα για αναβολή της κυκλοφορίας και μετάθεση το 2023

Το ντεμπούτο τους στο Netflix θα κάνουν τελικά μέσα στο 2022 ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, με το ντοκιμαντέρ που έχουν ετοιμάσει και όπως όλα δείχνουν κατακεραυνώνουν τη βασιλική οικογένεια.

Φήμες θέλουν το πριγκιπικό ζευγάρι να είχε ζητήσει την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ και την πιθανή μετάθεσή του μέσα στο 2023, ένα αίτημα που όπως φαίνεται δεν έγινε αποδεκτό από το Netflix. Η πρώτη φορά που είχε ακουστεί η είδηση ήταν ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώ αντίστοιχο αίτημα έκαναν και πρόσφατα, καθώς η πέμπτη σεζόν του “The Crown” σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και έχει φέρει τη βασιλική οικογένεια στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Page Six το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ δε συσχετίζεται με όσα διαδραματίζονται στο “The Crown” αλλά περιέχει έντονα σχόλια που είχαν γίνει για τον Βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, όπως και για τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τις φήμες, τα σχόλια που έκαναν Markle και Πρίγκιπας Harry έρχονται σε αντίθεση με τα όσα έχει γράψει ο Harry στα απομνημονεύματά του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed