Ποιος Έλληνας βρίσκεται πίσω από τη Blueground;

Είναι κάτω των 40 ετών και μπήκε στη φετινή λίστα του Fortune με τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες

Η λίστα του Fortune με τους 40 πιο επιτυχημένους Έλληνες κάτω των 40, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα. Μέσα σε αυτή βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου. Μάθε περισσότερα:

ΗΛΙΚΙΑ: 38
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: Blueground
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Co – founder & CEO

Η Blueground καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην αγορά των ακινήτων παγκοσμίως – την έλλειψη επιπλωμένων διαμερισμάτων, υψηλής ποιότητας.  Μέσα σε έξι μόλις χρόνια, έχει φτάσει τα 2.000 διαμερίσματα σε εννέα πόλεις σε τρεις ηπείρους, να τριπλασιάσει τον κύκλο εργασιών σε ετήσια βάση και έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα 300 ταλαντούχων ανθρώπων. H Βlueground είναι ίσως αυτή τη στιγμή η startup με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο οικοσύστημα. Ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς πέντε χρόνια αφού άφησε την καριέρα του σε πολυεθνικές εταιρείες, βλέπει τη Blueground να έχει συγκεντρώσει συνολικά 28 εκατ. δολάρια από επενδυτές, όπως VentureFriends, Jabbar Internet Group, Endeavor Catalyst. Σε αυτούς προστέθηκε και ο διάσημος επενδυτής, Kevin Ryan, ένας από τους πλέον γνωστούς tech επιχειρηματίες της startup σκηνής της Αμερικής.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed