Ποιοι βρέθηκαν στο Lazy Sunday Brunch του ATHÉNÉE

Τα iconic γλυκά της παλιάς Αθήνας αναβιώνει μοναδικά ο Στέλιος Παρλιάρος

Brunch στην πόλη!

Τι καλύτερο από το αγαπημένο μας Atheneé -που τηρεί όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς που ορίζει το Υπουργείο- για την Κυριακάτικη βόλτα και brunch, όπως κανένα άλλο, με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Ξεκίνησε και πάλι η πολύ επιτυχημένη συνεργασία του Athénée με αγαπημένο pastry chef Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος κάθε Κυριακή για τις επόμενες εβδομάδες θα ετοιμάζει έναν εντυπωσιακό μπουφέ με τα λαχταριστά γλυκά του στα πλαίσια του Lazy Sunday Brunch!

Την πρώτη Κυριακή του Lazy Sunday Brunch με τον Στέλιο Παρλιάρο βρέθηκαν πολλοί ξεχωριστοί φίλοι του Athénée για να απολαύσουν το talk-of-the-town brunch από τον σεφ Νίκο Σκλήρα και τα iconic γλυκά της παλιάς Αθήνας, βλέπε λαχταριστές σεράνο, μπαμπάδες με ρούμι, τούρτα Σικάγο και πολλά ακόμα, όπως τα αναβιώνει μοναδικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Χριστίνα Μπόμπα, Στέλιος Παρλιάρος

Ηλίας Μπόγδανος, Μάνος Γαβράς

Έβελυν Καζαντζόγλου, Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης, Ηλίας Μπόγδανος

Φωτεινή Πετρογιάννη, Στέλιος Παρλιάρος

Ιωάννα Σαμαρά, Ζέτα Τσακούμη

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed