Ποια ήταν η Έρρικα Μπρόγιερ

Ένα μίνι βιογραφικό για μια μεγάλη ζωή

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών η Έρρικα Μπρόγιερ, γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια, έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.

Μεσουράνησε τη δεκαετία του ’60, ως ντουέτο μαζί με την αδερφή της Μαργαρίτα. Συμμετείχε ως χορεύτρια και ηθοποιός σε πολλές ελληνικές ταινίες μεταξύ αυτών: «Τα 201 καναρίνια» (1964), «Ο ανήφορος» (1964), «Ο ανεμοστρόβιλος» (1964), «Η Παριζιάνα» (1969), «Πίσω μου σ’ έχω σατανά» (1971), «Αγάπησα μια πολυθρόνα» (1971), «17 σφαίρες για έναν άγγελο, η αληθινή ιστορία της Ηρώς Κωνσταντοπούλου» (1981), «Οι απέναντι» (1981).

Η Έρρικα Μπρόγιερ μετά από μακρά αποχή από τον κόσμο του θεάματος συμμετείχε στην «Παριζιάνα» παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο Broadway βασισμένη στην παλιά ταινία, όμως στις αρχές Δεκεμβρίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, μετά τα προβλήματα υγείας.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed