Ποια είναι η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef;

Tips για τη ζωή της παίκτριας

Πως μπορεί μια Vegan να επιβιώσει σε ένα μαγειρικό διαγωνισμό;

Η Ντέμη Γεωργίου έρχεται να διαγωνιστεί επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Θα δοκιμάσει ό,τι χρειάζεται, κατά τη γνώμη της, προκειμένου να προχωράει κάθε φορά και από λίγο στο διαγωνισμό.

Έχοντας την υποστήριξη της συζύγου της σε ό,τι και αν κάνει, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef. Άλλωστε εκείνη είναι, που παρότρυνε την Ντέμη, με την πίστη της στις μαγειρικές της ικανότητες, να δώσει φωνή στον Βιγκανισμό και να δείξει, όχι μόνο στους κριτές αλλά και στον κόσμο, που ακολουθεί το MasterChef 4,  ότι και αυτή η κουζίνα είναι νόστιμη.

Με τον δυναμισμό να ξεπερνά βασικά εμπόδια σε γευσιγνωσία και χρήση υλικών, λόγω των διατροφικών της πεποιθήσεων, η Ντέμη έρχεται για να δώσει αλλά και να πάρει μαθήματα, μέσα από τον διαγωνισμό.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed