Πέτρος Τατσόπουλος, Φίλιππος Καμπούρης και Ανδρέας Καραγιάννης: Κόντρα με κατηγορίες και μηνύσεις για τα θρησκευτικά πιστεύω

Οι αναρτήσεις στα social media και οι δηλώσεις στη Super Κατερίνα – Οι συλλήψεις και οι δηλώσεις στις κάμερες

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως γενήθηκε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στον συγγραφέα Πέτρος Τατσόπουλος, τον παρουσιαστή Φίλιππο Καμπούρη και τον διευθυντή του του ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη. Το ανοιχτό μέτωπο μάλιστα μεταφέρθηκε τόσο στα social media όσο και στον τηλεοπτικό αέρα.

Η κόντρα ανάμεσα στον συγγραφέα και τους δύο άντρες κορυφώθηκε έπειτα από σύλληψή του μετά την ομιλία του σε ημερίδα για τη θρησκεία και την παιδεία. Τη μήνυση υπέβαλε ο Καμπούρης ενώ ο Ταστόπουλος πραγματοποίησε ένα άκρως αιχμηρό σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, που μεταξύ άλλων αποκαλούσε τον Καμπούρη παρουσιαστή trash τηλεόρασης που θέλει να πολιτευτεί.

Επιπλέον, το γεγονός ότι ο διευθυντής του ekklisiaonline είχε ταχθεί δημοσίως κατά της ημερίδας του Τατσόπουλου, είχε προκαλέσει το σχόλιο του τελευταίου κάνοντας λόγο για «πρακτορείο εμπορίας θαυμάτων» από τη μεριά του Ανδρέα Καραγιάννη.

Ο συγγραφέας μάλιστα είχε μιλήσει στην εκπομπή “Super Κατερίνα” πριν τη σύλληψή του και σχολίασε αιχμηρά τον τρόπο που κινείται ο Καραγιάννης. «Ο Ανδρέας Καραγιάννης έχει μετατραπεί σε stand up comedian και ζητώ συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή γιατί ο κ.Καραγιάννης δεν έχει το ταλέντο του Μάρκου. Ανεξέλεγκτα και χωρίς απόδειξη αναρτά καθημερινά 3-4  θαύματα και άνθρωποι ακουμπάνε όχι μόνο τον οβολό τους αλλά και το διαμέρισμά τους. Είναι ένα σκάνδαλο που μας διασύρει. Δεν μπορεί να υπάρχει ένα τέτοιο μεσαιωνικό κατάλοιπο και να μην επεμβαίνει ο εισαγγελέας. Θα χαρώ να τα πω μαζί του στο δικαστήριο» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπόυρης κάνοντας λόγο για λοιδορία από μεριάς Τατσόπουλου, ενώ τόνισε ότι ο συγγραφέας πολεμά την Εκκλησία. «Κατέθεσα μήνυση εναντίον του. Βγήκε δημόσια να λοιδωρήσει, όταν πήγα στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ για ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Με εξύβρισε, λοιδορώντας εμένα και τη θρησκεία μας. Προσπάθησε να εμπλέξει τα θρησκευτικά μου πιστεύω με το ότι κατεβαίνω βουλευτής. Ξέρουμε ότι πολεμάει την Εκκλησία».

Επιπλέον, στη “Super Κατερίνα” εμφανίστηκε και ο Ανδρέας Καραγιάννης λέγοντας πως ο Τατσόπουλος έχει εμμονή και δεν μπορεί να προσβάλλει τα θρησκευτικά πιστεύω αν και παραδέχτηκε ότι «είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «Με εμμονή λέει ότι είναι χαμηλού νοητικού επιπέδου αυτοί που πιστεύουν. Αυτά όλα είναι ρατσιστική βία».

Όσον αφορά τον Πέτρο Τατσόπουλο, πριν από λίγες ώρες έκανε μία νέα ανάρτηση στα social media επιμένοντας ότι το θέμα που έχει προκύψει γίνεται λόγο του ότι ο Καμπούρης θα είναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed