Ο πατέρας του Jeffrey Dahmer ετοιμάζει μήνυση κατά του NETFLIX

«Πιστεύει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έπρεπε να είχε γίνει, όλες οι πληροφορίες που πρέπει να είναι δημόσιες είναι ακριβώς εκεί, στο βιβλίο του»

Η κυκλοφορία της μίνι σειράς “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” στο Netflix αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από το όνομα του περιβόητου κατά συρροή δολοφόνου του Μιλγουόκι, ο οποίος δολοφόνησε 17 αγόρια και άνδρες μεταξύ 1978 και 1991. Ο 86χρονος πατέρας του φαίνεται πως τώρα ετοιμάζει μήνυση κατά του Netflix, όπως ισχυρίζεται ο άνθρωπος που τον φροντίζει στο σπίτι.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο streaming κολοσσός κυκλοφόρησε επίσης μια σειρά ντοκιμαντέρ για τον Jeffrey Dahmer, με τίτλο “Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes”. Σε αυτό, το Netflix χρησιμοποίησε μυστικές κασέτες της νομικής ομάδας του Jeffrey χωρίς να πάρει άδεια από τον πατέρα του, Lionel Dahmer με τον ίδιο να επιθυμεί νομικές κιρρώσεις επειδή το Netflix δεν έδειξε καμία φροντίδα και επιμέλεια απέναντί ​​του.

Και οι δύο σειρές έχουν πυροδοτήσει και πάλι τη συζήτηση γύρω από το όνομα του κανίβαλου δολοφόνου, ο οποίος φαίνεται πως στόχευε αγόρια και άντρες που ανήκαν σε μειονότητες της εποχής. Ο βοηθός του Lionel, Jeb, μίλησε στη “Sun: δηλώνοντας πως «από όλα όσα έχω δει και ήμουν μάρτυρας προσωπικά, ο Lionel δεν είχε επικοινωνία για καμία από αυτές τις εκπομπές στο Netflix». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «Ο Lionel και ο πληρεξούσιός του συλλέγουν πληροφορίες και εξετάζουν μια πιθανή μήνυση κατά της ομάδας παραγωγής ή πιθανώς του Netflix», προσθέτοντας πως «Δεν υπήρχε καμία απολύτως σημασία για την ευημερία του Lionel».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία της σειράς του Ryan Murphy με πρωταγωνιστή τον Evan Peters, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από τις οικογένειες των θυμάτων του κανίβαλου serial killer όσο και από τις τοπικές Αρχές που ισχυρίζονται ότι οι φυλετικές διακρίσεις δεν έπαιξαν ρόλο στο ότι δεν προστατεύτηκαν τα τότε θύματα. Επιπλέον, ο πατέρας του Dahmer, είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο πριν το θάνατο του γιου του στη φυλακή, που ονομαζόταν «A Father’s Story», στο οποίο επεσήμανε πως δε γνώριζε τις δολοφονικές πράξεις του γιου του, πριν συλληφθεί.

Ο κατονομαζόμενος βοηθός, Jeb, επισημαίνει στη “Sun” ότι ο Lionel αισθάνεται πως δεν απεικονίστηκε σωστά στη σειρά της streaming πλατφόρμας. «Ο Lionel ήταν ένας πολύ προσεκτικός πατέρας. Απλώς προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο δυνατό σε μια εποχή αβεβαιότητας» σχολίασε. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Πιστεύει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έπρεπε να είχε γίνει, όλες οι πληροφορίες που πρέπει να είναι δημόσιες είναι ακριβώς εκεί, στο βιβλίο του. Όλα τα άλλα είναι απλά εντυπωσιακά και δίνουν προσοχή σε λεπτομέρειες που δεν αποδεικνύονται».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed