Η Παρασκευή Κερασιώτη με δάκρυα στα μάτια: «Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε»

«Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή, επιμονή και πίστη»

Η Παρασκευή Κερασιώτη, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με τον προσωπικό της απολογισμό για το έτος που φεύγει, δείχνοντας την ευάλωτη πλευρά της, καθώς έκλαιγε.

Η Κερασιώτη, που αποτέλεσε μία από τους φιναλίστ του GNTM 3, έχασε πριν από περίπου ένα χρόνο τον πατέρα της, και στο μήνυμα που συνόδευε το βίντεό της, εστίασε εκεί. «Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν» σημείωσε αρχικά το μοντέλο.

Συνέχισε μάλιστα γράφοντας σχετικά με την απώλεια του πατέρα της, ότι «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο. Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη».

Επιπλέον, θέλοντας να περάσει ένα θετικό μήνυμα μέσα από την ανάρτησή της, παρέπεμψε το κοινό της να εκφράζει τα συναίσθημα του και να εκτιμά τους γονείς του. «Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας, να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά» έγραψε χαρακτηριστικά.

@paraskevi.kerasiotiΕμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες .Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν.Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου έφυγε ο μπαμπάς μου το στήριγμα μου ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου το πιο ήρεμο πρόσωπο πέρασε ένας χρονος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος .Δυσκολίες πολλές παρα πολλές όμως δεν το βαζω κάτω όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη δυστυχώς έτσι είναι η ζωή με τα καλά της και τα κακά της πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά αλλά πρέπει να ζούμε ,τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε η ζωή είναι μικρή ο χρονος περνάει πολύ γρήγορα .Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει ζήστε χαμογελάστε πείτε σαγαπω συγγνώμη δώστε αγκαλιές πολλές αγκαλιές να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα .Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας .Χρόνια πολλά ❤️

♬ оригинальный звук – spotify._.speed_songs

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed