Pamela, A Love Story: Έρχεται το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Pamela Anderson

Το αρχειακό υλικό, τα ημερολόγια και η Pamela Anderson ως «ανοιχτό βιβλίο» στο NETFLIX

Στο τέλος Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Netflix το “Pamela, A Love Story” δηλαδή το ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη ζωή της Pamela Anderson και θα καλύπτει τα μεγαλύτερα στάδια της ζωής και της καριέρας της.

Η ηθοποιός του Baywatch θα είναι το κύριο θέμα του ντοκιμαντέρ, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια το Μάρτιο, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram με μια χειρόγραφη επιστολή που περιγράφει τον εαυτό της ως «Όχι θύμα, αλλά επιζώσα, ζωντανή για να πει την πραγματική ιστορία». Το ντοκιμαντέρ μάλιστα θα χτιστεί με μία οικεία ματιά, αφού η Anderson παραχώρησε μεγάλο μέρος από το αρχειακό της υλικό και τα ημερολόγιά της, που μέχρι στιγμής τίποτα από αυτά δεν έχει δει το φως της διασημότητας.

Σύμφωνα με το Harpers Bazaar το “Pamela, A Love Story” θα παρουσιάσει τη ρομαντική ιστορία της ηθοποιού, τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά της αλλά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μιούζικαλ Σικάγο, του Μπρόντγουεϊ, που ανέλαβε φέτος. Η είδηση για το ντοκιμαντέρ είχε επιβεβαιωθεί μέσα στην άνοιξη του 2022, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις 31 Ιανουαρίου, θα κυκλοφορήσει εκτός του “Pamela, A Love Story” και το “ Love, Pamela” δηλαδή τα απομνημονεύματα της Anderson από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

Όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή του Netflix για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, το “Pamela, A Love Story” είναι «ένα οικείο και εξανθρωπιστικό πορτρέτο μιας από τις πιο διάσημες ξανθιές βόμβες στον κόσμο, της Pamela, μια ιστορία αγάπης που ακολουθεί την τροχιά της ζωής και της καριέρας της Pamela Anderson, από το κορίτσι της μικρής πόλης μέχρι το διεθνές σεξ σύμβολο, ηθοποιό, ακτιβίστρια και τρυφερή μητέρα».

Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία Mike White, γνωστός για τα «Good Night Oppy», «The Case Against 8», «Good OI’ Freda» και «Ask Dr. Ruth», ο οποίος μίλησε στο Vanity Fair και δήλωσε ότι η Anderson ήταν ανοιχτό βιβλίο σχετικά με το ντοκιμαντέρ. «Από την αρχή, μου είπε: “Μπορείς να με ρωτήσεις οτιδήποτε. Θα μιλήσω για οτιδήποτε. Δεν θα είμαι παρά ειλικρινής μαζί σου για όλα”» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Επιπλέον, ο White αποκάλυψε ότι το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει και την αντίδραση της ηθοποιού και πρώην Playmate σχετικά με τη σειρά του Hulu, “Pam & Tommy”, η οποία έγινε χωρίς την έγκρισή της. «Η περιβόητη κλεμμένη κασέτα, την οποία προσέχουμε πάντα να αποκαλούμε “κλεμμένη κασέτα” και όχι “sex tape”, ήταν μόνο μία από τις εκατοντάδες ώρες που γύρισαν», είπε ο σκηνοθέτης. Για το συγκεκριμένο ζήτημα μάλιστα, η Anderson αρκέστηκε, προς το παρόν, να σχολιάσει ότι «Κανείς δεν ήξερε την αλήθεια —ακόμα κι εγώ δεν ξέρω το 100% του τι συνέβη, αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να μοιραστώ τα ανθρώπινα συναισθήματά μου και πόσο με πόνεσε και πώς με καθόρισε αναμφισβήτητα να προχωρήσω μπροστά—στην καριέρα μου και σχέσεις».

Επιπλέον, η δημοφιλής ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το “Baywatch” δήλωσε ότι δεν έχει δει το ντοκιμαντέρ αλλά ελπίζει για όσους το δουν να έχει κάποιο νόημα. «Το ντοκιμαντέρ δεν έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγιά μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα σε κάποιον». Το “Pamela, A Love Story” θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed