Έπειτα από αρκετούς μήνες διαμάχης και δημόσιων σχολίων από τη μεριά του Kanye West, το διαζύγιό του με την Kim Kardashian οριστικοποιήθηκε και τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες για την κηδεμονία των παιδιών τους αλλά και για την κοινή τους περιουσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το PEOPLE, το πρώην ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του: North, Saint, Chicago και Psalm. Επιπλέον, ο West θα πληρώνει 200.000 δολάρια μηνιαίως ως διατροφή των παιδιών του και παράλληλα θα είναι υπεύθυνος για το ήμισυ των ιατρικών, εκπαιδευτικών και δαπανών ασφαλείας των παιδιών. Μεταξύ άλλων, το διαζύγιό τους αναφέρει πως θα διευθετεί από κοινού και με διαμεσολάβηση τις υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά τους και μόνο αν ένας γονέας δε θελήσει να λάβει μέρος σε κάποια απόφαση θα μπορεί να το κάνει μόνος του ο άλλος.

Επιπλέον, στην είδηση που ανέφερε πρώτο το TMZ, επισημαίνεται πως η κοινή τους περιουσία θα μοιραστεί βάσει του προγαμιαίου συμβόλαιο που είχαν συνάψει οι δυο τους. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε εννέα μήνες μετά την κατάθεση της Kardashian και έπειτα από τις αλλεπάλληλες δυσκολίες που είχε περάσει από τον West. Ο τραγουδιστής αρχικά είχε αρνηθεί να παραχωρήσει διαζύγιο στην πρώην πλέον σύζυγό του αλλά λίγο καιρό μετά είχε δηλώσει ότι «Έχω ζητήσει από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Kim, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα όμορφα παιδιά μας».

Αναφορικά με τη στάση που είχε κρατήσει η Kardashian, στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο, είπε: “Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Kanye να κρατήσει μυστικό το διαζύγιο μας, αλλά δεν το έκανε. Ο Kanye έχει βάλει πολλές παραπληροφορήσεις σχετικά με ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και την από κοινού γονική μέριμνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχει δημιουργήσει συναισθηματική αγωνία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο που τερματίζει την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχθεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο που θα μας βοηθήσει να έχουμε συν κηδεμονία ειρηνικά για τα παιδιά.”


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου