Νόνικα Γαληνέα: «Πιστεύω πολύ στην Παναγία. ∆εν μας έχει μείνει και κάτι άλλο εκτός…»

«Όλοι θα “φύγουμε” κάποια στιγμή. ∆εν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα» – «∆εν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσμος σήμερα;»

Η Νόνικα Γαληνέα μίλησε στο «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

«Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω. Κοιτάξτε, όλοι θα “φύγουμε” κάποια στιγμή. Θα μπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική µου στιγμή, αλλά είμαι εδώ, είμαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό µου ιδιαίτερα τυχερό. ∆εν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα. Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό µου και το ίδιο εύχομαι σε όλους σας. Όσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είμαι γεμάτη από πράγματα που έζησα, νιώθω πλήρης μέσα µου, ολοκληρωμένη».

«Πιστεύω πολύ στην Παναγία. ∆εν θεωρώ εξάλλου πως τελικά µας έχει μείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη μας. ∆εν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσμος σήμερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συμβαίνει ακόμη- µε την έξαρση του κορονοϊού είναι τραγικό».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed