Νίνο-Δανάη Μπάρκα: Είναι ζευγάρι;

Οι φήμες γύρω από τη σχέση των δύο καλλιτεχνών

Οι φήμες των τελευταίων ημερών αυξάνονται και το περιβάλλον τους φαίνεται να μην τις διαψεύδει. Αντιθέτως.

Ο Νίνο ανήκει σε μια δική του κατηγορία μέσα στην ελληνική showbiz. Μπορεί να βρίσκεται στα «φώτα» περισσότερα από 18 χρόνια αλλά η προσωπική του ζωή έχει απασχολήσει ελάχιστα καθώς επέλεξε να τη ζήσει πιο «ιδιωτικά».

Από την άλλη, η Δανάη Μπάρκα ανήκει στις πολλά υποσχόμενες και ταλαντούχες νέες ηθοποιούς της χώρας που δεν άργησε να γίνει γνωστή (και viral) μέσα από τα αστεία videos που μοιράζεται στα social media μαζί με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. Όλο αυτό το χιούμορ, όμως, δεν «υπάρχει» μόνο του καθώς από πίσω βρίσκεται και ένα μεγάλο υποκριτικό ταλέντο που θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν μια στενή σχέση, με εκείνη να βρίσκεται σχεδόν σε κάθε εμφάνιση του τραγουδιστή στο Acro. Η φιλική της σχέση με τη Δέσποινα Βανδή είναι ένας ακόμα λόγος που διασκεδάζει συχνά στο μαγαζί της Ιεράς Οδού.

Άνθρωποι που εργάζονται ή επισκέπτονται το μαγαζί έχουν συναντήσει πολλές φορές τη Δανάη Μπάρκα στο καμαρίνι του Νίνο ενώ το στενό περιβάλλον και των δύο αναφέρει πως είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για «σχέση» αλλά είναι αλήθεια πως έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Αν οι πληροφορίες μας βγουν αληθινές και στο μέλλον το παραδεχτούν, τότε αμέσως θα μπουν στην “our favourite couples” κατηγορία μας!

Stay tuned…

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed