Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό. Ο παρουσιαστής επεσήμανε στον Νίκο Παππά ότι την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με το όνομά του να είναι πιο ενημερωμένος και πως πρόκειται να κινηθεί νομικά τη επόμενη που φορά που θα θιχτεί το όνομά του.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και έδωσε τη δική του απάντηση. «Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Άλλο ήθελα να πω και καλύτερα να το διευκρινίσουμε. Απευθυνόμουνα σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να ασχοληθούν με το εάν ο Κασσελάκης έφαγε γκουρού ή σφολιάτα. Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις μέρες που ασχολούνται με αυτό, ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε στο Ισραήλ και υποστήριζε μία κυβέρνηση που σκοτώνει αθώο κόσμο και βομβαρδίζει νοσοκομεία. Δεν λέει κανένας τίποτα, και αυτή ήταν η τοποθέτησή μου. Δεν είχα ανάγκη εγώ να τσακωθώ με τον Λιάγκα», είπε αρχικά.

«Παρόλα αυτά επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα ομολογώ να σταματήσω τα γέλια, νομίζω πως μπορούμε κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα από κοντά. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Επειδή μίλησε και για μηνύσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει το νομικό πλαίσιο, αλλά καλό θα ήταν να μηνύσει και τον εαυτό του που γελούσε με την κοπελίτσα που είχαν κακοποιήσει στη Θεσσαλονίκη και γελούσε με την Γκαγκάκη. Δεν  μου αρκεί η συγγνώμη, ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος και όχι 15 χρονών, γι’ αυτό ας αφήσει τις μηνύσεις σε μένα. Το όνομά του το χρησιμοποίησα για να πω τον καημό και το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλλουν αυτό που είπα», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Παππάς είπε όπως κατά την άποψή του το «κυνηγητό» που γίνεται στον Στέφανο Κασσελάκη δεν «πουλάει» ως θέμα αλλά αυτή είναι η γραμμή που παίρνουν τα κανάλια. «Δεν πουλάει το θέμα αλλά είναι η κατεύθυνση που δίνει ο καναλάρχης για να μην προβάλετε ολόκληρο πρωθυπουργό που υποστηρίζει τους δολοφόνους στο Ισραήλ. Γιατί το σχόλιό σας για αυτό δεν το ακούσαμε ποτέ. Είναι ακόμα χειρότερο εάν δεν υπάρχει κατεύθυνση και δεν το λέτε».

Σε σχέση με τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συμφωνεί. «Συμφωνώ με τις διαγραφές. Όποιος δεν συμφωνεί, φεύγει. Για να είμαι ειλικρινής περισσότερο ασχολήθηκε η πολιτική μαζί μου και όχι εγώ μαζί της. Θεωρώ πω μπορώ  βοηθήσω γιατί αυτή είναι η μόνη μου διάθεση. Δεν υπάρχει κουβέντα να κατέβω στις ευρωεκλογές».


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.