Νίκος Οικονομόπουλος: Τα δάκρυα on stage στη συναυλία του στην Πάτρα

Το όνειρο που πραγματοποιήθηκε και τα τραγούδια που τον συγκίνησαν

Λίγο πριν ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Οικονομόπουλος ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Ένας από τους τελευταίους σταθμούς του ήταν η γενέτειρά του, Πάτρα, στην οποία τραγούδησε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στο κοινό που βρέθηκε στη συναυλία του.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής, που παρουσίασε ένα πρόγραμμα σχεδόν τριών ωρών, έκανε μια μικρή παύση για να μιλήσει στους παρευρισκόμενους σχετικά με την επιστροφή του στην Πάτρα και τα όνειρα που έκανε από μικρό παιδί. «Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ».


Στη συνέχεια, ο Νίκος Οικονομόπουλος, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στους γονείς του, ξεκίνησε να ερμηνεύει το “Μελαγχολία μου”, με το οποίο άρχισε να συγκινείται. Τότε ακολούθησε το τραγούδι του “Δυο Ζωές”, κατά τη διάρκεια του οποίου ο τραγουδιστής άρχισε να κλαίει επί σκηνής με το κοινό να συνεχίζει την ερμηνεία όσο ο Οικονομόπουλος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Για λίγα δευτερόλεπτα μάλιστα ο λαϊκός τραγουδιστής πήγε προς το πίσω μέρος της σκηνής για να επιστρέψει και να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

@giorgosnaoumis #fypage #fypシ @oikonomopoulos_club @Oikonomopoulos_official_club #patra #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Naoumis

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη προσέλευση του κόσμου είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της συναυλίας για περίπου μία ώρα, με την Ελευθερία Ελευθερίου, που συνόδευε τον τραγουδιστή να ανεβαίνει στη σκηνή στις 22:00. Μισή ώρα αργότερα και μέχρι μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο Νίκος Οικονομόπουλος κράτησε συντροφιά στο κοινό της Πάτρας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed