Νίκος Οικονομόπουλος: «Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός»

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα»

Μία ανάσα πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου, στον ΑΝΤ1+, το Happy Day εξασφάλισε και πρόβαλε ένα απόσπασμα με αφηγήσεις του τραγουδιστή για σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Οικονομόπουλος ακούγεται να λέει «Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα». Σε άλλο σημείο του αποσπάσματος μάλιστα ακούγεται να λέει πως «Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει» σημειώνει αναφορικά με τη σχέση του με το Θεό.

Επιπλέον ο τραγουδιστής κάνει λόγο και για την περίοδο που συμμετείχε στο Dream Show, που πήγε για να αναδειχτεί ως τραγουδιστής, και σχολιάζει ότι «Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου. “θα βγω νικητής”».

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου προκάλεσαν τις αντιδράσεις του Δημήτρη Παπανώτα, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο. Συγκεκριμένα είπε ότι «Η εγχώρια showbiz εδώ δεν έχει καταλάβει πως μπορεί να λες ότι θες, όποτε σου κατέβει για να χτίσεις μια δημόσια εικόνα. Με ενοχλεί που δεν έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να πάρουν έναν άνθρωπο που ξέρει τι πρέπει να πεις, πότε πρέπει να το πεις και γιατί πρέπει να το πεις».

Στο ίδιο πλαίσιο σχολίασε και τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με το Θεό λέγοντας πως «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο». Έκλεισε μάλιστα το σχολιασμό του τονίζοντας πως «Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι να βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν. Μπουζούκια είναι και να μην έχει χορεύτριες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι το κοινό “γυμνό” από κάτω». 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed