Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε τις προσπάθειές του να υιοθετήσει παιδί: «Έχω κάνει τρεις προσπάθειες… θα κάνω άλλη μία»

«Η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους»

Σε μία σπάνια αναφορά για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στη θεματικά Halloween εκπομπή του, με καλεσμένη την Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο παρουσιαστής μπήκε για λίγο στο ρόλο του συνεντευξιαζόμενου και μίλησε για τις προσπάθειες που έχει κάνει, ώστε να υιοθετήσει ένα παιδί. «Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δύο μου σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια, για να μη λέμε και βλακείες. Αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους» ανέφερε αρχικά στην Μαγγίρα.

Συνεχίζοντας την αποκάλυψή του, ο Μουτσινάς είπε πως έχει ήδη προσπαθήσει τρεις φορές να υιοθετήσει και σε κάθε απόρριψη έπαιρνε στο σπίτι του ένα κατοικίδιο. «Όποτε κάνω μια προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια. Αν με δεις με παπαγάλο, σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed