Το Netflix ακύρωσε τη σειρά της Meghan Markle

Το όνομα της σειράς και η ιστορία

Η γνωστοποίηση της μείωσης των συνδρομητών του Netflix φαίνεται πως φέρνει ντόμινο εξελίξεων στη συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή της σειράς κινουμένων σχεδίων της Meghan Markle.

Η εταιρεία Archewell Productions, που ανήκει στη Meghan Markle και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, είχε ανακοινώσει ήδη από τον Αύγουστο του 2021 ότι βρίσκεται στα αρχικά στα ίδια της παραγωγής της παιδικής σειράς, η οποία θα προβαλλόταν στο Netflix. Το όνομα της σειράς θα ήταν “Pearl” και θα αφορούσε ένα 12χρονο κορίτσι και την έμπνευση που παίρνει για τη ζωή από διάφορες γυναίκες.

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι είχε υπογράψει συνεργασία με τη συνδρομητική πλατφόρμα αφότου παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα. Το πρώτο project που θα πραγματοποιούσαν ήταν η σειρά κινουμένων σχεδίων “Pearl”στην οποία η Markle θα ήταν εκτελεστική παραγωγός «Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας, η Pearl, βρίσκεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού της καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας» είχε δηλώσει.

Αξίζει, βέβαια, να αναφερθεί ότι η ακύρωση της συγκεκριμένης σειράς δε σημαίνει απαραίτητα και ακύρωση της συμφωνίας μεταξύ του ζευγαριού και του Netflix.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed