Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πιο γυμνασμένος Διάσημος

Tips για τη ζωή του

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εντυπωσίασε απ’την πρώτη μέρα του Survivor θυμίζοντας λίγο τον Ken της Barbie.

Στην πορεία ήρθαν τα αγωνίσματα και η συμβίωση όπου αποδείχτηκε εξαιρετικός, αποσπώντας την πλήρη εκτίμηση των συμπαικτών του.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ζει στη Γλυφάδα. Ο πατέρας του είναι γνωστός επιχειρηματίας, με πολλά κέντρα διασκέδασης. Ο Νάσος ασχολείται με τη γυμναστική, τις επιχειρήσεις και το θέατρο. Έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο και ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής (LA). Ήταν έτοιμος να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική, μέχρι που του έγινε η πρόταση για το Survivor. Μεταξύ άλλων, κάνει crossfit, τρέξιμο, κανό και σκι. Το Survivor γι’ αυτόν είναι ένα τέστ για να δει πως θα λειτουργήσει σε δύσκολες συνθήκες. Πιστεύει στην ομαδικότητα και δεν φοβάται τη συμβίωση. Είναι όμως και ανταγωνιστικός. Δεν έχει φοβίες, αλλά πιστεύει ότι θα τον ζορίσει η πείνα.

Περισσότερα για το Survivor εδώ.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.