Η Naomi Campbell δωρίζει γεύματα σε νοσοκομεία

Μια κίνηση ανθρωπιάς και ευγνωμοσύνης προς το νοσηλευτικό προσωπικό της Νέας Υόρκης

Μπορεί στο παρελθόν να έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της on αλλά και off catwalk με τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους να λένε πως πρόκειται για έναν αρκετά δύσκολο χαρακτήρα, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Naomi Campbell κάνει μια κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς.

Το πασίγνωστο μοντέλο συνεργάστηκε με την Cipriani Restaurants NYC για τη δημιουργία του πρώτου της οδηγού διατροφής ενόψει των Χριστουγέννων με τίτλο “Nourishment with Naomi”. Έτσι, θα δωρίσει 1.000 καλάθια με τρόφιμα σε πέντε νοσοκομεία σε όλη τη Νέα Υόρκη, τα Mt. Sinai, Montefiore, Harlem Hospital, Coney Island Hospital και Elmhurst Hospital.

Η πράξη αγάπης του super model γίνεται ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του Covid-19 και η ίδια σε δηλώσεις της είπε: «Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Αναγνωρίζω και εκτιμώ τον κίνδυνο που διατρέχετε τους τελευταίους εννέα μήνες για να διατηρήσετε την πόλη της Νέας Υόρκης ασφαλή. Παρακαλώ απολαύστε αυτό το μικρό δείγμα εκτίμησης ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed