Το Museum of Illusions Thessaloniki άνοιξε τις πόρτες του!

Το μεγάλο opening στη συμπρωτεύουσα είναι γεγονός

Εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι Ολυμπιονίκες Τασούλα Κελεσίδου και Αντώνης Τσαπατάκης και πλήθος δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και ανθρώπων από την Ελληνική showbiz  πλαισίωσαν τη βραδιά με την παρουσία τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρευρέθηκε στα εγκαίνια και υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία φωτογραφικών, διαδραστικών και οπτικών ψευδαισθήσεων.

Το Museum of Illusions Thessaloniki βρίσκεται στα Λαδάδικα (Δόξης 5), σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο, συνολικής επιφάνειας πάνω από 400τ.μ. Στο μουσείο βρίσκονται περισσότερα από 40 εκθέματα οπτικών, διαδραστικών και φωτογραφικών ψευδαισθήσεων. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Μπορεί η λέξη «μουσείο» να είναι συχνά συνδεδεμένη με μία μονοδιάστατη, διδακτική εμπειρία, αλλά το Museum of Illusions Thessaloniki έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της επίσκεψης σε μουσείο προσφέροντας την απόλυτη βιωματική ψυχαγωγία.

Αντώνης Τσαπατάκης, Σάκης Τανιμανίδης

Νεφέλη Γεωργαλά, Ντογια Καρολίνι
Τάσος Ριζόπουλος
Ζιζή Συμεωνιδου, Νίκος Σκούφος

Museum of Illusions Thessaloniki

Διεύθυνση: Δόξης 5, 54625, Λαδάδικα – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2312314250
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο:  www.museumofillusions.gr/thessaloniki

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed