Η μητέρα της Beyoncé ζητάει από την Anna Wintour περισσότερη ποικιλομορφία

Το δημόσιο μήνυμα

Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles Lawson, απαιτεί από την Anna Wintour να προσλάβει περισσότερους έγχρωμους στη Vogue.

Η επιθυμία ξεκίνησε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του εκδότη της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful, στο Instagram για να τον συγχαρεί για το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει 20 ακτιβιστές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου της συνιδρύτριας του «Black Lives Matter», Patrisse Cullors, της Angela Davis και του μοντέλου Joan Smalls.

Η φωτογράφηση των προσωπικοτήτων έγινε από τον Misan Harriman, καθιστώντας τον, τον πρώτο μαύρο άνδρα φωτογράφο που φωτογράφησε το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στην ιστορία των 104 ετών της.

«… μια τολμηρή απεικόνιση των όμορφων ακτιβιστών μας στο εξώφυλλο!!!», έγραψε η Lawson απευθυνόμενη στον Enninful. Και πρόσθεσε: «Πότε θα κάνει το βήμα η αμερικάνικη Vogue και θα προσλάβει περισσότερους μαύρους φωτογράφους για τα εξώφυλλα; Περιμένουμε».

Το 2018 ο Tyler Mitchell έγινε ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που φωτογράφησε το εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, το οποίο είχε φιλοξενήσει την Beyoncé.

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed