Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά»

Το ενδεχόμενο υιοθεσίας και η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο

Στην Άννα Ζηρδέλη και την εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που έκανε μία σπάνια αναφορά στην ερωτική του ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετήσει και ένα παιδί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε στην εκπομπή ότι αυτήν την περίοδο είναι καλά και συνειδητοποιημένος αναφορικά με τα προσωπικά του: «Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα».

Μεταξύ άλλων μάλιστα, ο Χατζηγιάννης επισήμανε την άγνοιά του ως προς τη μαγειρική, την αγάπη του για τα ταξίδια και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε και στην τηλεόραση. «Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια. Θα με ενδιέφερε υπό συνθήκες η τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χατζηγιάννης βρίσκεται στο στούντιο, ως συνδημιουργός με τον Νίκο Μωραΐτη για το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, «Να Ξαναμετρήσω». Οι δύο τραγουδιστές, που παλαιότερα είχαν δεσμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια σε διαφορετικές περιόδους, συναντιούνται για πρώτη φορά καλλιτεχνικά ενώ οι Ρέμος και Μωραΐτης έχουν κυκλοφορήσει πολλές μουσικές δημιουργίες μαζί.

Αν και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από την Panik Records, ο Ρέμος ήδη το ερμηνεύει στο Nox που εμφανίζεται με την Καίτη Γαρμπή και ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed