Ο Matthew Perry μιλά για τη σχέση και το χωρισμό του με την Julia Roberts: «Με έκανε να νιώσω βασιλιάς του κόσμου»

«Το να βγαίνω με την Julia Roberts ήταν πολύ για εμένα»

Άκρως αποκαλυπτικό φαίνεται πως θα είναι το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Matthew Perry “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, αφού ο ηθοποιός, εκτός από τους εθισμούς του που κόντεψαν να του στοιχίσουν τη ζωή, μιλά και για το ειδύλλιο του με την Julia Roberts.

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο του Perry, που έλαβαν οι βρετανικού “The Times”, η ερωτική σχέση ανάμεσα στον ίδιο και την Roberts άρχισε να αναπτύσσεται όταν η ίδια υπέγραψε για μία guest εμφάνιση στα “Φιλαράκια”. Η ίδια είχε ήταν σε συζητήσεις να συμμετάσχει στη σειρά μόνο αν ο χαρακτήρας της θα εμπλεκόταν κάπως στη ζωή του Chandler Bing, δηλαδή του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Perry.

«Έστειλα τρεις ντουζίνες κόκκινα τριαντάφυλλα και μία κάρτα στην οποία έγραφα “το μόνο πράγμα που είναι πιο συναρπαστικό από την προοπτική να είσαι στη σειρά είναι ότι επιτέλους έχω δικαιολογία για να σου στείλω λουλούδια”. Όχι μόνο η Julia συμφώνησε να συμμετέχει στη σειρά, αλλά επιπλέον μου έστειλε ένα δώρο, bagels, πάρα πολλά bagels» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Οι δύο σταρ ξεκίνησαν τότε ένα άτυπο φλερτ μεταξύ τους για περίπου τρεις μήνες και η πλατωνική σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα σε ρομαντική. «Τρεις ή τέσσερις φορές της μέρα θα καθόμουν δίπλα στο φαξ μου και θα έβλεπα το κομμάτι χαρτιού να αποκαλύπτει αργά το επόμενο μήνυμά της» επισημαίνει, καθώς η Roberts βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κάποια βράδια, αν ήμουν σε κάποιο πάρτι φλερτάροντας με μία ελκυστική γυναίκα, θα έκοβα την κουβέντα ώστε να γυρίσω σπίτι και να δω αν μου έχει στείλει κάποιο μήνυμα με φαξ. Εννιά στις δέκα φορές είχα πράγματι μήνυμα».

Ο Matthew Perry γνώρισε μάλιστα και τους γονείς της ηθοποιού όταν πέταξε στο Taos, στο Νέο Μεξικό, για να κάνει αλλαγή χρόνου με τη Roberts και την οικογένειά της. Λίγο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα, η ηθοποιός τον πήγε σε ένα πιο ιδιωτικό μέρος για να δει μια καλή θέα της πόλης. «Πηδήσαμε σε αυτό το μεγάλο μπλε φορτηγό και ανεβήκαμε σε ένα βουνό, με χιόνι να στροβιλίζεται», έγραψε. «Τελικά φτάσαμε σε μια κορυφή βουνού, και για μια στιγμή ο καιρός καθάρισε, και μπορούσαμε να δούμε το Νέο Μεξικό και πέρα, μέχρι τον Καναδά. Καθώς καθόμασταν εκεί, με έκανε να νιώσω σαν το βασιλιά του κόσμου. Ένα απαλό χιόνι έπεφτε και με αυτό ξεκίνησε το 1996».

Παρά τα έντονα συναισθήματα που υπήρχαν ανάμεσά τους όμως, ο Matthew Perry τερμάτισε τη σχέση του με την ηθοποιό δύο μήνες αργότερα. «Το να βγαίνω με την Julia Roberts ήταν πολύ για εμένα. Είχα διαρκώς μία βεβαιότητα ότι θα με χώριζε. Γιατί όχι; Δεν ήμουν επαρκής. Ποτέ δε θα ήμουν αρκετός. Ήμουν πληγωμένος, τσακισμένος, χωρίς αγάπη» γράφει μεταξύ άλλων στα απομνημονεύματά του. Και συνεχίζει «Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειάς της, χώρισα με την όμορφη και υπέροχη Julia Roberts. Ίσως και να σκέφτηκε τον εαυτό της με έναν τηλεοπτικό τύπο και αυτός ο τηλεοπτικός τύπος τώρα τη χώριζε. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το βλέμμα της σύγχυσης στο πρόσωπό της» επεσήμανε ο πρωταγωνιστής των “Friends”.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed