Μάριος Καπότσης: Από την Εριέττα Κούρκουλου στην Κόνι Μεταξά

Γνώρισε καλύτερα τον Έλληνα πολίστα

Ο 28χρονος πολίστας, Μάριος Καπότσης, έγινε ευρέως γνωστός όταν διατηρούσε σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου. Στους αθλητικούς κύκλους, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς υπήρξε ένα από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης για 4 χρόνια.

Στις κερκίδες των κοριτσιών ήταν πάντα δημοφιλής, όποια κι αν ήταν η απόδοσή του.

Ο Μάριος Καπότσης λατρεύει τα Κουφονήσια και έχει δηλώσει σχετικά: «’Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν υπάρχει επίγειος παράδεισος, τότε αυτός είναι τα Κουφονήσια. Με το που έδεσε το πλοίο στο νησί ήταν αρκετό για να το αγαπήσω. Τα γαλάζια νερά στις εξωτικές παραλίες, η βόλτα με τις λάντζες από τον μόλο στα ανεξερεύνητα Κάτω Κουφονήσι, Γλαρονήσι και Κέρο, η ακατέργαστη ομορφιά και το γεγονός ότι μπορούσα με μία δρασκελιά να φτάσω από το ένα μέρος στο άλλο είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που έκαναν τις διακοπές μου σε αυτό το νησάκι των Μικρών Κυκλάδων αξέχαστες».

Μάθε περισσότερα για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.