Μαρίνα Σάττι: «Η δική μου διαφορετικότητα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι…»

«Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια. Μου το έχει πει η μαμά μου» – Η καταγωγή από το Σουδάν και τι κρατάει από τη ζωή εκεί

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε καλεσμένη η Μαρίνα Σάττι, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αρχικά δήλωσε πως η μητέρα της την ενημέρωσε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει ο πατέρας της, με την ίδια να συνειδητοποιεί ότι όσα έχει ακούσει για τον εαυτό της, μπορεί να την επηρέασαν λόγω προσωπικής ενοχής. «Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια. Μου το έχει πει η μαμά μου. Κι εγώ έχω ακούσει για μένα. Συνειδητοποιώ όμως ότι και πολλά άλλα έχω ακούσει και θετικά και ο λόγος που εγώ μπορεί να είχα μείνει εκεί και να με είχε επηρεάσει και να με σημαδεύσει, είχε να κάνει λίγο και με τη δική μου ενοχή».

Η Μαρίνα Σάττι συμπλήρωσε μάλιστα πως «Το ότι ένιωθα ότι μπορεί να είμαι διαφορετική από τα παιδάκια γύρω μου με έκανε να νιώθω ότι είμαι διαφορετική και από το σύνολο και αυτό με πετάει έξω. Σιγά σιγά αγάπησα τη δική μου διαφορετικότητα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι…».

Στη συνέντευξή της, τραγουδίστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, μια και το όνομά της φημολογείται έντονα τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια που εργάζεται στο Παρίσι δήλωσε σχετικά με τις έθνικ συμμετοχές της Γαλλίας στο μουσικό διαγωνισμό ότι «Ε δεν είναι τυχαίο που επέλεξα να πάω εκεί για να δουλέψω, γιατί και με τους Άραβες και με τους Αφρικανούς υπάρχει αυτό το έδαφος». Για τη Eurovision μάλιστα είπε ότι δεν έχει καταθέσει κάποιο τραγούδι: «Αν έχω κάτι καλό, θα δούμε. Το ‘χω σκεφτεί κάποιες φορές αλλά δεν το τόλμησα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Θα δούμε».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed