Μαρί Κωνσταντάτου-Γιάννης Κεντ: Η βραδινή έξοδος της Κυριακής

Το ζευγάρι διασκέδασε σε μαγαζί των βορείων προαστίων

Η πρώην κυρία Κυριακού, Μαρί Κωνσταντάτου, διασκέδασε μαζί με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Γιάννη Κεντ στο CASH όπου κάθε Κυριακή εμφανίζεται ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν διστάζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ. «Έχει αλλάξει η καθημερινότητα και η διάθεσή του» έχει δηλώσει η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον Γιάννη Κεντ, με τον οποίο τη συνδέει φιλική και επαγγελματική σχέση.

Ποιος είναι, όμως, ο Γιάννης Κεντ;
Από το 1994, έχει επενδύσει σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους, στοχεύοντας πάντα στο να συνδυάζει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

Το 2016 ο Γιάννης Κεντ μπήκε στο χώρο του θεάματος, ιδρύοντας την εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε.», που ξεχωρίζει και προσφέρει μερικές από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Ωστόσο, τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε στο χώρο του τουρισμού, το 1995, με την δημιουργία του «Greek Flight Club», της πρώτης παγκοσμίως διαδικτυακής ιστοσελίδας κρατήσεων, ενώ στη συνέχεια, εργάστηκε σε πολυεθνικές του Λονδίνου.

Δες πλάνα από το βράδυ της Κυριακής, όταν η Δέσποινα Βανδή που διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί, ανέβηκε στη σκηνή μετά από πρόσκληση του μουσικοσυνθέτη:

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed