Μαίρη Συνατσάκη: Η υποκριτική στάση της απέναντι στην «ηθική» μόδα

Υποστηρίζει την Κρίστεν του My Style Rocks αλλά πουλάει δερμάτινες ζώνες

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε με ένα YouTube video και αποφάσισε να ασχοληθεί με το My Style Rocks και την Κρίστεν Λεωτσάκου, φανατική της οικολογικής μόδας.

«Είναι χαζό με αφορμή ένα show στην τηλεόραση να παρατηρείς κάτι μεγαλύτερο από αυτό και να κάνεις μια κοινωνική αναγωγή; Μπορεί αλλά στο μυαλό μου βγάζει πολύ νόημα» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και υποστήριξε με πάθος τις ηθικές επιλογές της Κρίστεν Λεωτσάκου που φαίνεται να ενοχλούν τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks καθώς προσπαθούν να τις μειώσουν και να αποδείξουν ότι δεν είναι τελικά αλήθεια όσα λέει.

Εμείς δε θα ασχοληθούμε με την Κρίστεν αλλά με τη Μαίρη Συνατσάκη και το Project Soma που με μια γρήγορα ματιά στο eshop τους -αλλά και τη βοήθεια της SoulaGlamorous– διαπιστώσαμε ότι η οπαδός της οικολογίας εν γένει, Μαίρη, πουλάει 100% δερμάτινη ζώνη. Να δες κι εσύ εδώ. Να ξέρεις πως αν αυτό το link δεν λειτουργεί σε λίγο, θα είναι από το δημόσιο κράξιμο που θα αναγκάσει το brand να αποσύρει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Αναρωτιέμαι, πώς υποστηρίζει τόσο φανατικά την ηθική μόδα αλλά δεν το κάνει πράξη στο δικό της brand η Μαίρη; Μήπως η «ανήθικη» είναι η Οικονομάκου; Χιούμορ…

Αν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο δες άλλο ένα video της Μαίρης Συνατσάκη όπου μιλάει σα νηπιαγωγός με γνώσεις ψυχολογίας:

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, του κινούν την περιέργεια ή τον εκνευρίζουν. Τα τελευταία είναι συνήθως περισσότερα.

No Comments Yet

Comments are closed